اخوان المسلمین: مرسی در انتخابات پیروز شده است

دوشنبه 29 خرداد 1391
02:48
اخوان المسلمین: مرسی در انتخابات پیروز شده است ستاد "محمد مرسي" نامزد گروه اخوان المسلمين پيروزي وي را در دور دوم انتخابات رياست جمهوري اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "محمد مرسی" پس از انتشار بیانیه ستاد خود، در کنفرانسی مطبوعاتی تأکید کرد که برای تحقق توافق ملی بین همه اقشار مختلف مردم مصر تلاش می کند.

مرسی با قدردانی از مردم مصر، گفت: همه کسانی که به من رأی داده و یا نداده اند، اعضای خانواده و عشیره من هستند و جایگاهی ویژه در قلب من دارند و من خدمتگذار این ملت خواهم بود.

 

پیش از این ستاد محمد مرسی در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد که نتایج شبه نهایی بیانگر دستیابی مرسی به 12 میلیون و 743 هزار رأی در مقابل 11 میلیون و 846 هزار رأی به نفع احمد شفیق است.

"احمد عبدالعاطی" هماهنگ کننده ستاد مرسی گفت: پس از افزودن نتایج انتخابات مصری های مقیم خارج، مرسی 52.5 درصد از آرا را کسب کرده و در مقابل شفیق 47.5 درصد آرا را به دست آورده است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد