به علت نامساعد بودن هوا رخ داد؛

فرود هواپیمای حامل وزیر راه در فرودگاه شیراز به جای یاسوج

شنبه 5 اسفند 1396
21:00
فرود هواپیمای حامل وزیر راه در فرودگاه شیراز به جای یاسوج به گفته رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی، به دلیل نامساعد بودن هوا پرواز حامل وزیر راه در مسیر یاسوج، به سمت شیراز تغییر مسیر داده و در فرودگاه این شهر فرود آمده است.

العالم ـ ایران  

سید قاسم بی‌نیاز خبرهای منتشر شده در خصوص فرود اضطراری هواپیمای وزیر راه و شهرسازی در شیراز تکذیب کرده و گفته است که هواپیمای حامل وزیر راه قرار بود به سمت یاسوج حرکت کند که به دلیل شرایط نامناسب جوی در فرودگاه یاسوج به سمت شیراز تغییر مسیر داده است.
پس از این واقعه، عباس آخوندی مسیر شیراز به یاسوج را به صورت زمینی طی کرد. 
وزیر راه و شهرسازی بعد از ظهر امروز (شنبه) برای شرکت در آیین یادبود جانباختگان سانحه هوایی یاسوج به این شهر سفر کرده است. 

پرواز شماره 3704 هواپیمای ATR۷۲ متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان با 60 مسافر و 6 خدمه پروازی ساعت 8 صبح روز یکشنبه (29 بهمن ماه) تهران را به مقصد یاسوج ترک ولی در نزدیکی سمیرم اصفهان سقوط کرد.

صبح روز سه شنبه (اول اسفند ماه 1396) لاشه هواپیمای آسمان پس از 48 ساعت جستجو در ارتفاعات کوه دنا پیدا شد.

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد


دیدار نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی در نیویورک


دیدار وزیر امور خارجه بلاروس با عراقچی در نیویورک


فرهنگ دفاع مقدس دکترین ملی برای مواجهه با تهدیدات در روزهای سخت است/ دیپلماسی به معنای تسلیم نیست؛ به معنای تبدیل قدرت میدان به دستاورد سیاسی است


انتقاد صریح رئیس جمهور برزیل از سازمان ملل و گوترش


دستخط رهبر معظم انقلاب خطاب به سردار سید مجید موسوی فرمانده هوافضای سپاه


اف ۱۶ ارتش آمریکا در آلمان سقوط کرد


دیدار وزیران خارجه ایران و ایتالیا در نیویورک


دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه سوئیس در نیویورک


مقام معظم رهبری: فتح قلّه‌های پیشرفت، مأموریت تاریخیِ دانش‌آموزان و دانشجویان است