اعتراض نمایندگان پارلمان مصر به سلطه‌طلبی ژنرال‌ها

دوشنبه 29 خرداد 1391
12:00
اعتراض نمایندگان پارلمان مصر به سلطه‌طلبی ژنرال‌ها شماري از نمايندگان پارلمان مصر، با اعلام اينکه با انحلال پارلمان مخالف‌اند و تصميم شوراي نظامي را در افزايش اختياراتش بر نمي‌تابند، اعلام کردند در برابر پارلمان تحصن خواهند کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، سعد الکتاتنی، رئیس مجلس نمایندگان مصر، نمایندگان حزب آزادی و عدالت، نمایندگان حزب النور وبرخی احزاب دیگر قصد دارند روز سه‌شنبه برای تشکیل جلسه مجلس در پارلمان حاضر شوند.

نمایندگان مصری اعلام کرده‌اند  در صورتی که از ورود آن‌ها به پارلمان جلوگیری شود در برابر آن تحصن خواهند کرد. نماینده‌ای پارلمان مصر اعلام کرده‌اند رای دادگاه عالی قانون اساسی را در منحل کردن پارلمان به رسمیت نمی‌شناسند.

در همین حال جنبش 6 آوریل از مردم خواست روز سه‌شنبه برای رویارویی با شورای نظامی حاکم و بازگرداندن قدرت قانونگذاری به مردم در میدان التحریر تجمع کنند.

حمدین صباحی، نامزد شکست خورده در دور اول انتخابات ریاست جمهوری، نیز اعلام کرد متمم بیانیه قانون اساسی که شورای نظامی حاکم صادر کرد در واقع تسلط بر قدرت در مصر است.

یکی از رهبران حزب النور نیز اعلام کرد متمم بیانیه قانون اساسی  شورای نظامی حاکم که در آن اختیارات رئیس جمهوری آینده را کاهش داد و نیز انحلال پارلمان را به رسمیت نمی شناسد.

از سوی دیگر نیروهای امنیتی پارلمان از ورود محمد الخضیری رئیس کمیسیون قانونگذاری و محمد العمده از اعضای این کمیسیون به مقر آن جلوگیری کردند.

ائتلاف نجات انقلاب نیز با بیان اینکه شورای نظامی حاکم خواهند به دست گرفتن قدرت در مصر است اعلام کرد شورای نظامی در تصمیم خود برای واگذاری قدرت به غیرنظامیان جدی نیست.



0% ...

آخرین اخبار

رأی‌گیری انتخابات کنست در خارج از سرزمین‌های اشغالی آغاز شد


مانع تراشی رژیم صهیونیستی در اعزام بیماران و مجروحان غزه به خارج+ فیلم


آشوب در آلبانی؛ از درگیری با پلیس تا به آتش کشیدن ساختمان‌های دولتی


آزمایش موشک‌های کروز راهبردی توسط کره شمالی


درخشش طلایی جوانان کشتی ایران در خاک آمریکا


عربستان پایتخت یمن را بمباران کرد


هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم


ویدئو گرافیک/نخستین گزارش رسمی آمریکا از خسارات جنگ با ایران/ زیر نویس فارسی


یمن از سرنگونی یک فروند جنگنده سعودی خبر داد