آخرین وضعیت پرونده حمید بقایی

يکشنبه 6 اسفند 1396
09:19
آخرین وضعیت پرونده حمید بقایی رییس کل دادگستری تهران در رابطه با آخرین وضعیت پرونده حمید بقایی گفت: دادگاه تمام شده و منتظر صدور رای از سوی دادگاه تجدیدنظر هستیم.

العالم _ ایران / سیاسی

غلامحسین اسماعیلی رییس کل دادگستری استان تهران در رابطه با آخرین وضعیت پرونده حمید بقایی اظهار کرد: دادگاه تمام شده و منتظر صدور رای از سوی دادگاه تجدیدنظر هستیم.

 رئیس کل دادگستری استان تهران 28 آذرماه در گفت‎وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، از صدور حکم بقایی خبر داد و گفت: حکم دادگاه در خصوص پرونده حمید بقایی صادر و روز جاری به متهمان ابلاغ شد.

 گفتنی است؛ جلسه رسیدگی به پرونده معاون اجرایی دولت دهم در تاریخ 25 و 30 مهر ماه در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه ویژه کارکنان دولت برگزار شد.

دادگاه تجدیدنظر نیز طی چندین جلسه به این پرونده رسیدگی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‎‌اژه‌ا‌ی، سخنگوی قوه قضائيه پیش از این در نشست خبری خود در 25 تیرماه امسال، اتهامات حميد بقايی را تصرف غيرمجاز، اختلاس و تبانی در معاملات دولتی اعلام کرده و گفته بود، حتی در بازجويی اوليه اتهام ديگری مطرح شد که دو ميليون يورو وجه نقد بدون ثبت و ضبط رسمی در اختيار اين متهم قرار گرفته و قرار بوده به فرد ديگری بدهد.

میزان

0% ...

آخرین اخبار

روابط‌عمومی سپاه: حمله پهپادی به عربستان ارتباطی به ایران ندارد


بیانیه مهم سپاه درباره احتمال مرگ نتانیاهو


قالیباف خطاب به تجزیه طلبان: کزین آمدنتان پشیمان کنم


مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم