مخالفت با تاسیس حزب الامه در مغرب

دوشنبه 29 خرداد 1391
15:02
مخالفت با تاسیس حزب الامه در مغرب دبير كل حزب منحل " الامه " در مغرب، مخالفت مسئولان کشورش را با تصميم اين حزب براي تاسيس حزب جديد محکوم کرد.

" محمد المرواني " روز دوشنبه درگفتگو با شبکه خبری العالم از رباط گفت مخالفان مسئولان کشور با تاسیس حزب جدید الامه در واقع مشکلات گروه‌ها و احزابی است که با فساد و استبداد مخالف‌اند. مخالفت مقام های کشور نشان دهنده رويكرد آنها در مانع تراشي در برابرفعاليت احزاب است.

" خالد السفياني " هماهنگ كننده ستاد دفاع از حزب الامه مغرب دراين باره به خبرنگار العالم گفت تصميم مسئولان کشور درباره ارجاع دادن پرونده تاسيس حزب جديد به دادگاه اداري و دستگاه قضايي با ادله واهی صورت گرفته است و  نشان دهنده اين است كه اين مساله يك تصميم گيري سياسي و نه قضايي يا حقوقي است.

" محمد الحمداوي " عضو شوراي ارشاد گروه عدالت و احسان نیز در این باره گفت همه آزادگان در مغرب درمعرض هدف قرار دارند. این رویکرد مسئولان  نشان مي دهد كه درمغرب چيزي تغيير نكرده است و ظلم همچنان وجود دارد.

18-16:06

 



0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد