كودك يازده ساله بحريني، متهم به اخلال در امنيت

پنج‌شنبه 1 تير 1391
06:18
كودك يازده ساله بحريني، متهم به اخلال در امنيت منامه(العالم)- رژيم آل خليفه كه با حمايت عربستان در حال سركوب مردم كشورش است، در حالي از دمكراسي دم مي زند كه حتي نونهالان كم سن و سال را پاي ميز محاكمه مي كشاند.

در اين راستا دادگاه نونهالان بحرين به رياست قاضي "ابراهيم الجفن" صدور حكم درباره "علي حسن" كودك يازده ساله كه به شركت در تجمع ضد نظام و اخلال در امنيت عمومي متهم است را به پنجم ژوئيه 2012 (15 تير 91) موكول كرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبكه العالم، الجفن روز يازدهم ژوئن،  علي حسن را پس از يك ماه بازداشت، آزاد كرد.
در اين جلسه، " شهزلان خميس" وكيل مدافع علي حسن و مادر متهم حضور داشتند.
وكيل مدافع نيز پس از قرائت دفاعيه، خواستار تبرئه موكل خود از اتهام هاي وارده شد و گفت: علي حسن تصميمي براي شركت در اغتشاش نداشته و اصلا در سني نيست كه بتوان چنين اتهامي به وي وارد كرد.  
سرلشگر "طارق الحسن " رئيس سازمان امنيت بحرين نيز در واكنش به مطالب  منتشره در مطبوعات درباره نحوه بازداشت علي حسن، تحقيقات رسمي در اين زمينه را خواستار شد.

0% ...

آخرین اخبار

پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه