کره ماه صاحب شبکه تلفن همراه می‌شود

پنج‌شنبه 10 اسفند 1396
12:20
کره ماه صاحب شبکه تلفن همراه می‌شود شرکت آلمانی ودافون با همکاری شرکت نوکیا و شرکت خودروسازی آئودی روز سه‌شنبه اعلام کردند که طی یک همکاری سه‌طرفه شبکه تلفن همراه را بر روی ماه راه‌اندازی خواهد شد. هدف از این عملیات امکان ارسال تصاویر با کیفیت بالا از سطح ماه به زمین است.

العالم - اروپا 

شرکت آلمانی ودافون با همکاری شرکت نوکیا و شرکت خودروسازی آئودی روز سه‌شنبه اعلام کردند که طی یک همکاری سه‌طرفه شبکه تلفن همراه را بر روی ماه راه‌اندازی خواهد شد. هدف از این عملیات امکان ارسال تصاویر با کیفیت بالا از سطح ماه به زمین است.

ودافون اعلام کرد تصمیم همکاری با شرکت نوکیا به خاطر تکنولوژی پیشرفته این شرکت است. نوکیا قرار است تولید سخت‌افزار این عملیات را برعهده بگیرد. سخت‌افزاری که قادر به ایجاد شبکه تلفنی است و کمتر از یک کیسه شکر وزن خواهد داشت.

شبکه تلفن بر روی ماه از نسل چهارم شبکه تلفن همراه (۴جی) خواهد بود. دلیل این انتخاب آن است که نسل پنجم شبکه تلفن همراه هنوز در مرحله آزمایش است و گزینه مناسبی برای ماه نیست.

نیل الدن آرمسترانگ فضانورد آمریکایی نخستین انسانی است که طی مأموریت آپولو۱۱ در ۲۰ ژانویه ۱۹۶۹ بر کره ماه گام نهاد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم