طرح قتل مبارك و پادشاه عربستان

پنج‌شنبه 1 تير 1391
16:55
طرح قتل مبارك و پادشاه عربستان لندن(العالم)- فعال سياسي بحريني از وجود طرحي براي قتل حسني مبارك رييس جمهوري مخلوع مصر و عبدالله بن عبدالعزيز پادشاه كنوني عربستان خبر داد.

" قاسم الهاشمي " روز پنجشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم با اشاره به ادامه نقض حقوق ملت بحرين توسط رژيم آل خليفه و اشغالگران سعودي افزود: اخيرا نشستي ميان سازمان هاي جاسوسي آمريكا، رژيم صهيونيستي و عربستان در بحرين به دليل ترس از احتمال خارج شدن اوضاع از كنترل برگزار شد.
وي ادامه داد: از جمله نتايج نشست مي توان به صدور حكم قتل مبارك، امير عبدالله، سوق دادن مصر به سوي جنگ داخلي، افزايش كمك به رژيم آل خليفه در بحرين و رژيم عربستان پس از عبدالله اشاره نمود. 

وي خاطر نشان كرد: در اين نشست سه روزه روساي بخش هاي مختلف سازمان هاي جاسوسي آمريكا، انگليس، رژيم صهيونيستي، بحرين و عربستان شركت داشتند كه همچنان در بحرين هستند.
به گفته الهاشمي، منامه به اتاق عمليات سازمان هاي جاسوسي تبديل شده كه از طريق آن، واشنگتن، لندن و رژيم صهيونيستي از نحوه انجام امور آگاه مي شوند.
اين شخصيت بحريني يادآور شد: كشورهاي مزبور از حركت مردمي در مصر و خارج شدن آن از كنترل نگرانند و معتقدند، خروج مصر از سلطه آمريكا و صهيونيستها، رژيم صهيونيستي را به شدت زير فشار قرار مي دهد. 
وي در ادامه، سركوب ملت بحرين توسط رژيم آل خليفه و اشغالگران سعودي و حضور سازمان هاي جاسوسي آمريكا، رژيم صهيونيستي و عربستان در كشورش را محكوم كرد.
Swh -06-15-24

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم