اذعان یک مقام صهیونیست:

انقلاب مصر اسرائيل را غافلگير كرد

جمعه 2 تير 1391
03:58
انقلاب مصر اسرائيل را غافلگير كرد رئيس پيشين ستاد مشترك ارتش رژيم صهيونيستي اذعان كرد كه انقلاب مصر براي اسرائيل غافلگير كننده بود.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، به نقل از روزنامه صهیونیستی  معاريو "گابي اشكنازي" در همايشي در شهر اشغالي بیت‌المقدس با عنوان "ديدگاه راهبردي به سوي فردا" از انقلاب مصر به عنوان طوفاني ياد كرد كه هر صد سال يك بار رخ مي دهد و نمي توان منكر آن شد .

رئيس پيشين ستاد مشترك رژيم صهيونيستي مدعي شد اسرائیل پيوسته خواهان ثبات نظام هاي حاكم در كشورهاي مجاور سرزمين هاي اشغالي فلسطين است.

گابي اشكنازي خاطر نشان كرد همه كشورهاي عربي و از جمله كشورهاي خليج فارس و اردن در معرض انقلاب هاي مردمي قرار دارند.

رئيس پيشين ستاد مشترك رژيم صهيونيستي حفظ توان نظامي اسرائيل در سايه كاهش بودجه وزارت جنگ و نيز اعتراضات به قانون نظام وظيفه را چالش اصلي رژيم صهيونيستي در عرصه نظامي دانست.

پیش از این نیز برخی مقام‌های صهیونیست از جمله موشه یعالون، معاون نخست‌وزیر این رژیم، با ابراز نگرانی و هراس از روی کار آمدن اسلام‌خواهان در مصر از  کابینه این رژیم خواسته بود در صورت پیروزی محمد مرسی در انتخابات ریاست جمهوری مصر تل آویو باید در روابطش با قاهره تجدید نظر کند.

 



0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد