به بهانه دخالت‌ها در اوکراین؛

آمریکا تحریم‌های روسیه را یک سال دیگر تمدید کرد

جمعه 11 اسفند 1396
22:26
آمریکا تحریم‌های روسیه را یک سال دیگر تمدید کرد رئیس‌جمهور آمریکا دستور داد تحریم‌های ضد روسیه به بهانه الحاق شبه جزیره کریمه، برای یک سال دیگر تمدید شود.

العالم _ آمریکا

کاخ سفید شامگاه جمعه اعلام کرد که تحریم‌های ضد روسیه بر سر موضوع اوکراین را به مدت یک سال دیگر تمدید کرده است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که تصمیم گرفته تا تحریم‌های روسیه را به بهانه الحاق شبه‌جزیره کریمه، تا ماه مارس سال 2019 تمدید کند.

بر این اساس، اقدامات تنبیهی که واشنگتن علیه روسیه و به بهانه دخالت این کشور در امور اوکراین و الحاق شبه جزیره کریمه در تاریخ‌های ششم، شانزدهم و بیستم مارس و 19 دسامبر 2014 وضع کرد، تا سال آینده ادامه خواهد داشت.

تنش میان مسکو و واشنگتن از حدود چهار سال پیش بعد از اعلام استقلال جمهوری کریمه از اوکراین و پیوستن آن به فدراسیون روسیه و بحران و ناآرامی در شرق اوکراین، شدت یافت.

جمهوری کریمه مارس ۲۰۱۴ برای پیوستن به روسیه همه پرسی برگزار کرد و با کسب اکثریت قاطع آرای ساکنان منطقه، جدایی از اوکراین و پیوستن به روسیه را اعلام کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم