سرلشکر موسوی در تشریح برنامه های سال 97 ارتش؛

دشمنان چند سال است بوسیله فضای مجازی بدنبال بی اعتمادی در ارتش هستند

سه شنبه 15 اسفند 1396
20:24
دشمنان چند سال است بوسیله فضای مجازی بدنبال بی اعتمادی در ارتش هستند فرمانده کل ارتش گفت: دشمنان چند سال است که به وسیله فضای مجازی با هدف ناامید سازی، بی اعتمادی در ارتش، مطالبی را انتشار می‌دهند و این موضوع را به شدت پیگیر هستند.

العالم -ایران / سیاسی

به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهمین همایش فرماندهان یگان‌های عمده نیروی زمینی ارتش گفت: ما فرماندهان باید به گونه ای عمل کنیم که فرمانده معظم کل قوا از عملکرد ما رضایت خاطر داشته باشند و همچنین برای زیر مجموعه های خود الگوی مطلوبی باشیم.

وی افزود: رزمندگان اسلام در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دوران افتخار آفرین دفاع مقدس امکانات بسیار کمی را از نظر تجهیزات و تسلیحات نظامی در اختیار داشتند اما با درایت فرماندهان و جان فشانی جوانان برومند مومن و انقلابی تا پای جان در مقابل دشمنان تا بن دندان مسلح ایستادند و در نهایت با تقدیم هزاران شهید و جانباز به پیروزی رسیدند.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: اگر در حال حاضر با قدرت در مقابل استکبار جهانی ایستاده ایم حاصل تجربه دوران دفاع مقدس، روحیه جهادی و پیشرفت های نظامی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، فضای مجازی را یکی از سلاح‌های جنگ نرم عنوان کرد و ادامه داد: ما معتقد به عدم استفاده از علم و فناوری نیستیم اما باید هوشیار باشیم، دشمنان چند سال است که به وسیله فضای مجازی با هدف ناامید سازی، بی اعتمادی در ارتش، مطالبی را  انتشار می‌دهند و این موضوع را به شدت پیگیر هستند، باید حواسمان را جمع کنیم و با برنامه ریزی های مطلوب این حربه را نیز مانند دیگر سلاح ها خنثی کنیم.

فرمانده کل ارتش اظهار داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت های بسیار بالایی در حوزه های مختلف از جمله نیروی انسانی مومن و ولایت مدار برخوردار است و وظیفه فرماندهان این است که در جهت شکوفا سازی ظرفیت ها گام بردارند. 

موسوی در ادامه به موضوع رسیدگی معیشت کارکنان ارتش پرداخت و گفت: در این حوزه کارهای بسیار خوبی در دستور کار قرار گرفت که بعضی اجرایی شده و بعضی نیز به مرور زمان اجرایی خواهد شد.

وی خطاب به فرماندهان یگان‌های نیروی زمینی گفت: در رسیدگی به مشکلات کارکنان تلاش کنید تا دغدغه شما نسبت به خود و خانواده را لمس کنند و مشکلات را یکی پس از دیگری برطرف سازید و برای جلوگیری از ناامیدی و مقابله با کاستی ها تلاش کنید چرا که این موضوع موجب برانگیختن نشاط و روحیه در زیر مجموعه می شود.

فرمانده کل ارتش در پایان تاکید کرد: نیروی زمینی ارتش در مسیر خوبی حرکت می کند و مورد تایید فرماندهی معظم کل قوا است و ان‌شاالله روز به روز درخشانتر از گذشته می‌شود، ایشان نیروی زمینی را در ارتش محور می دانند، یعنی هرچه نیروی زمینی با صلابت باشد ارتش جمهوری اسلامی ایران قدرتمند تر خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی