در نامه ای به به دبیرکل سازمان ملل متحد و رییس شورای امنیت مطرح شد؛

سوریه آمادگی تعامل جدی با طرح های مثبت بین المللی است

سه شنبه 15 اسفند 1396
22:13
سوریه آمادگی تعامل جدی با طرح های مثبت بین المللی است وزارت خارجه سوریه در نامه ای به به دبیرکل سازمان ملل متحد و رییس شورای امنیت این سازمان اعلام کرد این کشور آمادگی تعامل جدی با طرح های مثبت بین المللی سازمان ملل را دارد.

العالم - سوریه

وزارت امور خارجه سوریه در نامه ای به دبیرکل سازمان ملل متحد و رییس شورای امنیت این سازمان نوشت که در چارچوب تعهد نظام سوریه به منشور ملل متحد و قوانین بین المللی و آمادگی اش برای تعامل جدی با طرح های مثبت بین المللی همسو با منافع ملت سوریه خصوصا درباره توقف خونریزی در این کشور و حفظ نمودن زندگی شهروندانش، سوریه خشنودی خود را از مفاد قطعنامه 2401 خصوصا رهنمودهای مصبت موجود در آن اعلام می نماید.

وزارت امور خارجه در این بیانیه از دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای امنیت عمل به مسئولیت های خود و فشار بر کشورهای حامی گروه های تروریستی در غوطه شرقی و اجرای قطعنامه 2401 را خواستار شده است.

0% ...

آخرین اخبار

حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو