در نامه ای به به دبیرکل سازمان ملل متحد و رییس شورای امنیت مطرح شد؛

سوریه آمادگی تعامل جدی با طرح های مثبت بین المللی است

سه شنبه 15 اسفند 1396
22:13
سوریه آمادگی تعامل جدی با طرح های مثبت بین المللی است وزارت خارجه سوریه در نامه ای به به دبیرکل سازمان ملل متحد و رییس شورای امنیت این سازمان اعلام کرد این کشور آمادگی تعامل جدی با طرح های مثبت بین المللی سازمان ملل را دارد.

العالم - سوریه

وزارت امور خارجه سوریه در نامه ای به دبیرکل سازمان ملل متحد و رییس شورای امنیت این سازمان نوشت که در چارچوب تعهد نظام سوریه به منشور ملل متحد و قوانین بین المللی و آمادگی اش برای تعامل جدی با طرح های مثبت بین المللی همسو با منافع ملت سوریه خصوصا درباره توقف خونریزی در این کشور و حفظ نمودن زندگی شهروندانش، سوریه خشنودی خود را از مفاد قطعنامه 2401 خصوصا رهنمودهای مصبت موجود در آن اعلام می نماید.

وزارت امور خارجه در این بیانیه از دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای امنیت عمل به مسئولیت های خود و فشار بر کشورهای حامی گروه های تروریستی در غوطه شرقی و اجرای قطعنامه 2401 را خواستار شده است.

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران