يوسف محافظه روز يكشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: رژيم بحرين آزادي بيان و انديشه و حق تجمع مسالمت آميز كه همه پيمان هاي بين المللي آن را تاييد مي كنند، نقض و معترضان مسالمت جو را سركوب مي كند.
محافظه تصريح كرد: اعلام سركوب تجمع هاي مسالمت آميز از سوي مقامات بحرين و حمله به شركت كنندگان در تظاهرات به دعوت جمعيت وفاق بحرين، تاكيدي بر اين سخن سازمان هاي حقوق بشر است كه مقامات بحرين سياست هدف قرار دادن فعالان حقوق بشر را در پيش گرفته اند و با حمله به تجمع هاي مسالمت آميز مي خواهند از لحاظ جسمي و روحي به مخالفان آسيب برسانند.
وي اظهار داشت: وظيفه وزارت كشور بستن راه ها و تهديد فعالان و حمله به آنها نيست بلكه وظيفه اش حفظ تاسيسات كشور است.
محافظه خاطرنشان كرد: رژيم آل خليفه اقتصاد كشور را تخريب كرده است به طوري كه گارد ملي را از يك سال پيش تاكنون در ميدان لولوه ،منطقه حياتي و پر از شركت ها، بانك ها و ساختمان هاي تجاري، مستقر كرده و اين امر حركت اقتصادي كشور را با مشكلات جدي مواجه كرده است.
وي گفت: تجمع مسالمت آميز به مدت يك ساعت كه در آن شعارهايي سر داده شود، اقتصاد كشور را نابود نخواهد كرد و ظالمانه است كه مقامات تجمعات اينچنيني را سركوب و با آن مقابله كنند.
14:52