پایان عضویت مرسی در اخوان المسلمین

يکشنبه 4 تير 1391
18:23
پایان عضویت مرسی در اخوان المسلمین درپي پيروزي محمد مرسي، نامزد انقلابيون مصر، در دور دوم انتخابات رياست جمهوري، دبيرکل اخوان المسلمين پايان عضويت وي را در اين گروه اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، پس از اعلام رسمی انتخاب محمد مرسی ، نامزد انقلابیون مصر، به عنوان رئیس جمهور این کشور محمود حسین گفت عضویت محمد مرسی در اخوان المسلمین و حزب آزادی و عدالت، شاخه سیاسی این گروه ، به علت به خاطر پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری و تصدی این سمت به پایان رسید.

محمود حسین افزود پایان عضویت مرسی در اخوان المسلمین در واقع عمل به قولی است که این گروه قبل از انتخابات ریاست جمهوری به اجرای آن متعهد شده بود.

گروه اخوان المسلمین قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در مصر اعلام کرده بود در صورتی که مرسی در این انتخابات پیروز شود رئیس جمهور همه مردم این کشور و به مثابه پایان عضویت وی در گروه خاصی خواهد بود.



0% ...

آخرین اخبار

ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای