افشای نقشه اعراب برای احیای رژیم مبارک

دوشنبه 5 تير 1391
08:55
افشای نقشه اعراب برای احیای رژیم مبارک رييس پارلمان منحل کويت از شکست توطئه برخي رژيم هاي عربي منطقه خليج فارس براي تقلب در انتخابات رياست جمهوري مصر پرده برداشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "احمد السعدون" در پیامی با تبریک پیروزی "محمد مرسی" در انتخابات ریاست جمهوری مصر تأکید کرد: همه تلاشهای برخی رژیم های عربی از جمله رژیم های عربی منطقه خلیج فارس برای تأثیر گذاری بر انتخابات ریاست جمهوری مصر شکست خورد.

وی افزود: این رژیم ها تلاش می کردند با تغییر نتايج انتخابات رياست جمهوري مصر به نفع خود، مانع از گسترش بهار عربي شوند، و به سياست استبدادي و سركوب ملتهای خود و سلب آزادي هاي آنان و منع آنها از مشاركت در تصميم گيري ها و تعيين آينده كشورشان ادامه دهند، تا بتوانند به همراه متحدان خود ثروت هاي اين ملت ها را چپاول كنند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تنگه هرمز کاملا بسته است


گرامیداشت اندیشه رهبر شهید انقلاب اسلامی در نمایشگاه بغداد


گزارش خبرنگار العالم از آخرین تحولات جنوب لبنان


مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت


ماهیت ترکیه؛ از میراث عثمانی تا پیمان ناتو


تحریم‌کنندگان ایران مشمول ممنوعیت عبور از تنگه هرمز می‌شوند


مرگ ۲ کودک درپی سقوط هواپیما در آمریکا


حمله موشکی موفق انصارالله یمن به نشست فرماندهان مزدوران سعودی


اشغالگری شناختی؛ تغییر در نگرش به جای اشغال سرزمین


سودان: میان قاطعیت نظامی البرهان و تشدید مداخلات منطقه‌ای