مقام صهیونیست: دیدار ترامپ و کیم‌ برای "اسرائیل" مفید است

دوشنبه 21 اسفند 1396
06:51
مقام صهیونیست: دیدار ترامپ و کیم‌ برای معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مفید خواندن دیدار رئیس جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی برای اسرائیل، گفت ایران به دقت نظاره‌گر این دیدار است.

العالم - فلسطین اشغالی

«مایکل اورن» معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت دیدار دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی برای اسرائیل بسیار مفید است.

اورن روز یکشنبه در مصاحبه رادیویی با بیان اینکه دیدار ترامپ و کیم برای آنها بسیار خوب است، توضیح داد: «ایرانی‌ها به دقت این دیدار را زیر نظر خواهند داشت. زیرا آنها رئیس جمهور آمریکا را می‌بینند که در موضوع هسته‌ای امتیاز نمی‌دهد، اما کره شمالی به دنبال آن است».

به نوشته وبگاه "عروتص شوع" وی با بسیار عالی خواندن زمان این دیدار، افزود: «زیرا در این زمان ما (اسرائیل و آمریکا) خواستار تغییرات اساسی در توافق هسته‌ای (ایران) یا لغو آن هستیم، مخصوصا درباره بندهایی که به ایران اجازه می‌دهد بعد از ده سال به ظرفیت‌های (ساخت سلاح) اتمی برسد».

روز پنجشنبه یک هیأت دیپلماتیک از کره جنوبی طی سفر به واشنگتن، نامه‌ای از کیم جونگ اون رهبر کره شمالی را به کاخ سفید و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا تحویل داد.

پس از آن مقاماتی از کره‌جنوبی و آمریکا اعلام کردند که رهبر کره شمالی پیشنهاد داده تا با ترامپ دیدار و درباره اختلافات دوجانبه گفت‌وگو کنند.

ترامپ نیز بامداد جمعه در یک پیام توئیتری نوشت ضمن تأکید بر ادامه «تحریم‌ها علیه کره شمالی تا زمان حصول به توافق نهایی» با این کشور، گفت که پیشرفت زیادی حاصل و برای دیدار با رهبر این کشور برنامه‌ریزی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم یورش نظامیان صهیونیست به کرانه‌باختری و قدس اشغالی


ولایتی: صلح پایدار از درون موازنه قدرت می‌روید نه از دل سراب تعهدات بی‌پشتوانه


شهادت یک فرمانده ارتش لبنان در حمله رژیم صهیونیستی


دیدار مجدد وزرای کشور ایران و پاکستان در بیشکک و رایزنی پیرامون تحولات منطقه


ابعاد جدید از جاسوسی تل آویو علیه واشنگتن؛ پنتاگون سطح جاسوسی اسرائیل از آمریکا را «بحرانی» اعلام کرد


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا را گرفت/ عبور صنعت دارو از سخت‌گیرانه‌ترین نظام نظارتی دارویی جهان برای اولین بار


روزنامه آلمانی از طرح آمریکا برای کاهش چشمگیر نیروهای خود در ناتو خبر داد


اما و اگرهای توافق آتش‌بس در لبنان و تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی+ فیلم


قانونگذار آمریکایی: نتانیاهو متکبر و گستاخ است


ایالات متحده بیش از ۱۶ میلیارد دلار سلاح به امارات و کویت می‌فروشد