وزير اطلاع رساني سوريه:

اتحاديه اروپا و عرب مسئول حمله به "الاخباريه" هستند

چهارشنبه 7 تير 1391
17:31
اتحاديه اروپا و عرب مسئول حمله به "عمران الزعبي "وزير اطلاع رساني سوريه اتحاديه عرب و اتحاديه اروپا را مسئوول حمله تروريستي به ساختمان شبكه "الاخباريه "و قتل سه تن از كاركنان اين شبكه دانست.

به گزارش روز چهارشنبه پايگاه اطلاع رساني شبكه خبري العالم، حمله تروریستی به ساختمان شبکه الاخباریه سوریه تنها چند ساعت بعد از هشدارهاي بشار اسد رييس جمهوري این کشور درباره در معرض جنگ قرار داشتن سوري‌ها  انجام شد.

حمله به ساختمان اين شبكه خبري در منطقه ریف دمشق بسيار خشونت آميز و وحشيانه بود و اين اقدام تروريستي در ساعات پاياني شب اجرا شد. 

تروريست‌ها قبل از يورش، اقدام به انفجار مواد منفجره در اين مكان كردند و كاركنان و محافظان اين ساختمان را هدف گلوله قرار دادند.

يكي از شاهدان در گفت و گو با خبرنگار شبكه العالم، ضمن دلخراش توصيف كردن اين اقدام تروريستي، گفت:حجم تخريب و خسارت ها بيانگر آن است كه اين اقدام تروريستي شبانه صورت گرفته است و كاركنان اين ساختمان با مواد منفجره كار گذاشته شده در نقاط مختلف آن غافلگر شده اند.

وي افزود: هدف قرار گرفتن سازمان‌های اطلاع رساني سوريه، شدت فشارهاي بين المللي عليه این کشور را نشان می دهد.

"عمران الزعبي" وزير اطلاع رساني سوريه نیز در همین رابطه گفت:نمي توان اين اقدام تروريستي را يك عمليات عادي توصيف كرد، زيرا اين اقدام پس از آن صورت گرفت كه اتحاديه اروپا در لوكزامبورگ تصميم به تحريم سازمان راديو و تلويزيون سوريه گرفت.

پاسخ سوريه به اين اقدام تروريستي، اين بود كه پخش برنامه از اين شبكه را با وجود خسارت سنگيني كه به دستگاه‌ها، تجهيزات و ساختمان آن وارد شده است، متوقف نكرد.

"عماد ساره"مدير شبكه ماهواره الاخباريه سوريه به شبكه العالم در اين باره گفت:ما به شهداي اين اقدام تروريستي مي گوييم كه صداي آنها هرگز خاموش نخواهد شد و همچنان در آسمان سوريه طنين انداز خواهد بود.

وي افزود: به شهداي اين شبكه وعده مي دهيم كه خون آنها هرگز هدر نخواهد رفت و به تروريست ها نيز مي گوييم كه صداي حق هرگز و تحت هيچ شرايطي خاموش نخواهد شد.

27-17:33


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود