یک عضو ائتلاف دولت قانون عراق:

انتخابات زودهنگام به زیان مخالفان مالکی است

پنج‌شنبه 8 تير 1391
17:54
 انتخابات زودهنگام به زیان مخالفان مالکی است بغداد(العالم) - عضو ائتلاف دولت قانون درعراق گفت: درصورت برگزاري انتخابات زودهنگام ، مخالفان نوري مالكي بسياري از كرسي هاي خود را در مجلس از دست مي دهند.

"عبدالحليم الرهيمي" روز پنجشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، تصريح كرد: پافشاري مخالفان به بركناري  نخست وزیر و مخالفت آنان با دعوت مالكي به گفت وگو و اصلاحات هيچ راهي جز برگزاري انتخابات زودهنگام باقي نگذاشته است.

الرهيمي افزود: درخواست مالكي برای برگزاري انتخابات زودرس به مثابه آخرين راه در برابر ائتلاف كردستان به رهبري بارزاني و طرفداران وي و فهرست العراقيه به رهبري اياد علاوي است كه خواهان كناره گيري نخست وزير هستند.

وي ادامه داد مالكي خواهان گفت وگو و بازگشت به مذاكرات است به طوري كه ائتلاف ملي طرح تشكيل كميته اي را براي اصلاحات مطرح كرده و اين تصميم گامي به جلو در جهت برآورده كردن خواسته هاي مخالفانش بود ولي آنان با وي مخالفت كردند.

الرهيمي اظهار داشت: افراد برجسته ائتلاف كردستان يعني گروه بارزاني گفته اند كه حتي درصورتي كه مالكي بار ديگر راي اعتماد را به دست آورد، ما خواهان بركناري وي هستيم و از اين گفته آنان برمي آيد كه همه هم و غم آنان بركناري دولت است و در نتيجه مالكي هيچ راهي به جز انحلال پارلمان پيش رو ندارد.

عضو ائتلاف دولت قانون درعراق گفت: فهرست العراقيه كه خواهان بركناري نوري مالكي است ، در صورت برگزاري انتخابات زودهنگام بيش از 40 تا 45 كرسي را در پارلمان به دست نخواهد آورد.

الرهيمي ادامه داد كه اين افراد به ايجاد اختلاف و شكاف در ميان شيعيان از طريق گروه صدر دل بسته بودند بودند؛ اما این گروه اعلام كرد كه هدفش از مطرح كردن سلب اعتماد دستيابي به اصلاحات بوده  لذا با طرح اصلاحات مالكي موافقت كرده است.
28-19:50


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود