فردا؛ ورود پیکر 118 شهید دفاع مقدس به کشور/ 68 شهید در باتلاق بوارین مدفون شده بودند

چهارشنبه 23 اسفند 1396
12:51
فردا؛ ورود پیکر 118 شهید دفاع مقدس به کشور/ 68 شهید در باتلاق بوارین مدفون شده بودند
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: پیکرهای طیبه 118 شهید دوران دفاع مقدس که در طول یک ماه اخیر کاوش شده‌ است، فردا وارد کشور می‌شوند.

العالم _ ایران / سیاسی

سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، با اشاره به ورود پیکرهای مطهر شهدا به کشور گفت: پیکرهای طیبه 118 شهید دوران دفاع مقدس که در طول یک ماه اخیر در مناطق عملیاتی جزایر شلهه(بوارین)، کتیبان و زبیدات کاوش شده‌ است، فردا، پنج شنبه 24 اسفند ماه 96، ساعت 9:30 صبح وارد کشور شده و با حضور عشایر ایل بختیاری و کاروان‌های راهیان نور و همچنین اهالی آبادان و خرمشهر در مرز شلمچه مورد استقبال قرار می‌گیرند.

فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح افزود: یادآور می‌شود این شهدا مربوط به عملیات‌های کربلای 4، تک پشتیبانی عملیات والفجر8، رمضان، محرم و تک دشمن در سال 67 هستند.

سردار باقرزاده با اشاره به شهدایی که از باتلاق بوارین تفحص شده‌اند گفت: شهدایی که در باتلاق بوارین به صورت دسته جمعی در یک نقطه محدود دفن شده بودند به 68 شهید رسیده‌اند که بخشی از این 118 شهید هستند و فردا وارد کشور می‌شوند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد