عفرین یک هفته بدون آب؛ هزاران نفر آوره

چهارشنبه 23 اسفند 1396
14:10
عفرین یک هفته بدون آب؛ هزاران نفر آوره سازمان ملل اعلام کرد عملیات شاخه زیتون ترکیه هزاران نفر را در عفرین آواره کرده است.

سازمان ملل اعلام کرد؛ آب شهر عفرین از یک هفتۀ پیش قطع شده و درگیری ها هزاران نفر از مردم این شهر را آواره کرده است.

10 نیروی وابسته به دولت سوریه در 3 حملۀ هوایی ارتش ترکیه به یک ایست بازرسی در مسیر منتهی به شهر عفرین کشته شدند.

عِفرین از شهرهای استان حلب در سوریه می‌باشد. این شهر شمال باختری‌ترین شهر سوریه است؛ که دارای ۳۶۶ روستا بوده به وسعت ۲٫۰۳۳ کیلومتر مربع هست که حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد ودر اطراف شهر عفرین حدود ۴۶۰ هزار نفر در ۷ منطقه ساکن هستند. منطقه عفرین در جریان جنگ سوریه به‌طور کامل تحت تسلط کردهای سوریه درآمد.

در ژانویه ۲۰۱۸، ترکیه به بهانه ریشه‌کنی تروریسم در منطقه، به بخش‌های مختلف عفرین حمله و آن را بمباران کرد که تعداد بسیار زیادی از کشته‌ها غیرنظامی بودند.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک