دیدار نخست‌وزیر لبنان و وزیر خارجه مصر

جمعه 25 اسفند 1396
16:10
دیدار نخست‌وزیر لبنان و وزیر خارجه مصر نخست‌وزیر لبنان و وزیر خارجه مصر در حاشیه کنفرانس «رم ۲» با یکدیگر دیدار و درباره انتخابات پارلمانی لبنان و تحولات این کشور گفت‌وگو کردند.

العالم _ لبنان

وزارت خارجه مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان و «سامح شکری» وزیر خارجه مصر روز پنج‌شنبه‌(دیروز) در حاشیه کنفرانس «رم ۲» برای حمایت از موسسات امنیتی لبنانی با یکدیگر دیدار کردند.

در این دیدار الحریری به تشریح اوضاع سیاسی لبنان از جمله انتخابات پارلمانی که قرار است ماه می آینده برگزار شود، پرداخت.

شکری نیز تأکید کرد که حمایت از نیروهای ارتش و امنیت داخلی لبنان نه تنها به نفع این کشور بلکه به نفع ثبات کل منطقه است.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، وزیر خارجه مصر همچنین بر موضع کشورش مبنی بر دور نگه داشتن لبنان از منازعات منطقه‌ای به منظور حفظ امنیت این کشور و منطقه تأکید کرد.

کنفرانس «رم ۲» بنا به دعوت وزارت خارجه ایتالیا با هدف تقویت توانمندی‌های موسسات امنیتی لبنان (ارتش و دستگاه‌های امنیتی) با حمایت اتحادیه اروپا و آمریکا، برگزار شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت