سارا سندرز: تمرکز ما بر مسائل مهمتری مانند ایران و کره شمالی است

شنبه 26 اسفند 1396
06:34
سارا سندرز: تمرکز ما بر مسائل مهمتری مانند ایران و کره شمالی است سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به سوالی در خصوص روند اخراج مقامات توسط ترامپ گفت: تمرکز ما فعلا بر مسائل مهمتری مانند ایران و کره شمالی است.

العالم-آمریکا

«سارا سندرز» سخنگوی کاخ سفید از پاسخ دادن به سوال خبرنگاران در خصوص تغییرات جدید در دولت و برکناری شمار دیگری از مقامات آمریکایی طفره رفت.

وی بدون پرداختن به برکناری سوال برانگیز «رکس تیلرسون» و احتمال اخراج «هربرت مک مستر» از کاخ سفید گفت: تمرکز ما فعلا بر تغییرات مناصب نیست، بلکه بر مسائل مهمتری مانند ایران و کره شمالی است.

سندرز همچنین در بخش دیگری از این نشست خبری، پاسخ روشنی به سوال خبرنگاران در مورد تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران و آینده برجام نداد و تنها به بیان این که واشنگتن به دنبال پیشبرد برنامه های خود است، اکتفا کرد.

سخنگوی کاخ سفید همچنین تعیین زمان دقیق برای دیدار احتمالی رئیس جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی را زود دانست.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز