گزارش خبرنگار العالم از گذرگاه حموریه؛

شکواییه ساکنین غوطه شرقی از جنایات تروریست ها

شنبه 26 اسفند 1396
17:15
شکواییه ساکنین غوطه شرقی از جنایات تروریست ها حسین مرتضی خبرنگار العالم از گذرگاه حموریه گزارش داد: مردم غوطه تحت محاصره که اکنون از شر تروریست ها آزاد شدند به رغم همه سختی ها و درد و رنج ها اکنون احساس شادی و خوشحالی می کنند.

شهروندان غیرنظامی تحت محاصره در غوطه شرقی که از چنگال تروریست ها گریخته بودند و وارد گذرگاه الحموریه شدند در مصاحبه با «حسین مرتضی» از حمایت های ارتش سوریه و شخص بشار اسد قدردانی و تاکید کردند در زمانی که در محاصره تروریست ها قرار داشتند از مشکلات و معضلات بسیاری رنج می بردند، برای چند روز حتی رنگ خورشید و آفتاب و نور را نمی دیدند. از کمبود شدید مواد غذایی و دارو مواجه بودند.

این افراد اعلام کردند از مدت ها قبل منتظر ورود ارتش سوریه به منطقه و آزادی خود بودند.

حسین مرتضی نیز گفت این مردم تحت محاصره که اکنون از شر تروریست ها آزاد شدند به رغم همه سختی ها و درد و رنج ها اکنون احساس شادی و خوشحالی می کنند. آنان اکنون عملا گرسنگی و تشنگی و سختی ها را فراموش کردند زیرا به ساحل امنت و آرامش رسیدند چیزی که در آروزی محقق شدن آن بودند. صدها خانواده اکنون در گذرگاه حموریه منتظرند. آنان در حال تماس و ارتباط با نزدیکان و خویشان خود باقیمانده در مناطق تحت محاصره در غوطه شرقی هستند. از آنان می خواهند به رغم مخاطرت زیادی که وجود دارد از طریق گذرگاه ها حرکت کنند و خود را از مناطق درگیری نجات دهند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم