اسد: مبارزه نیروهای ارتش سوریه در برابر تروریسم، فقط برای کشورشان نیست

يکشنبه 27 اسفند 1396
20:46
اسد: مبارزه نیروهای ارتش سوریه در برابر تروریسم، فقط برای کشورشان نیست رئیس‎جمهور سوریه در دیدار با سربازان ارتش این کشور در غوطه شرقی گفت که «شما امروز وارد جنگ علیه تروریسم برای دفاع از همه کشورهای جهان و نه فقط سوریه شده‎اید.»

العالم _ سوریه

بشار اسد رئیس جمهور سوریه امروز یکشنبه پس از بازدید از غوطه شرقی دمشق در جمع سربازان ارتش این کشور گفت: شما امروز وارد جنگ علیه تروریسم برای دفاع از همه کشورهای جهان و نه فقط سوریه شده‎اید.

اسد گفت: با هر گلوله‎ای که شما برای کشتن تروریست‎ها شلیک می‏‌کنید، در حقیقت با آن معادلات جهان را تغییر می‎دهید و هر مبارزی که یک متر به سمت جلو پیشروی می‌کند، نقشه سیاسی جهان را تغییر می‎دهد.

 رئیس‎جمهور سوریه امروز یکشنبه ضمن بازدید از غوطه شرقی در ریف دمشق، با نیروهای ارتش این کشور و فرماندهان آن دیدار و گفت‎وگو کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

بررسی تحولات و رویدادهای اجتماعی مهم در قاب برنامه «عالمکم»


نگاهی به تحلیل رسانه‌های عبری؛ از ابعاد رویارویی ایران و آمریکا تا پیامدهای انتخابات کنست «اسرائیل»


رییس دیوان کیفری بین‌المللی: دولت ترامپ بدنبال اخلال در اجرای عدالت جهانی است


رئیس جمهور: ملت ایران صلح‌طلب است، اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود


دبیرکل آیمو: پیشنهاد مسیر هرمز در صلاحیت کشورهای ساحلی/ هزینه خدمات دریایی قابل بررسی است


برد نامحدود،اهداف در تیر رس


مخبر: توحش آمریکا جهان را به سوی بازدارندگی اتمی برد


انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ آزمونی برای سنجش محبوبیت ترامپ و جمهوری‌خواهان


یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز