تماس تلفنی سید عمار حکیم با ظریف

يکشنبه 27 اسفند 1396
21:02
تماس تلفنی سید عمار حکیم با ظریف
سید عمار حکیم در تماس تلفنی با ظریف، جویای احوال وی شده و برای وزیر خارجه ایران آرزوی بهبودی و سلامتی عاجل کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

"سید عمار حکیم" رئیس تحالف ملی شیعیان عراق در تماس تلفنی با ظریف، جویای احوال ایشان شده و برای وزیر خارجه ایران آرزوی بهبودی و سلامتی عاجل کرد.

 بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به کسالت شدید محمد جواد ظریف، از لغو کلیه برنامه‌ها و دیدارهای محمد جواد ظریف طی دیروز و امروز خبر داد.

قاسمی اظهار داشت: با توجه به تداوم کسالت شدید جناب آقای دکتر ظریف وزیر محترم امور خارجه که از دیروز آغاز و منجر به بستری شدن چند ساعته ایشان در بیمارستان شد و نیز نیاز به استراحت مطلق طبق تجویز پزشک معالج، کلیه برنامه‌ها و ملاقات های دیروز و امروز ایشان از جمله با همتای عمانی جناب آقای یوسف بن علوی - که به امروز موکول شده بود - لغو گردید.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: وزیر امور خارجه عمان که در صدر هیئتی سیاسی و اقتصادی در ایران حضور دارد تاکنون با مقامات مختلف کشورمان از جمله ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران دیدارهای ثمر بخشی داشته است و ظهر امروز نیز به حضور جناب آقای دکتر روحانی رئیس جمهوری محترم کشورمان خواهند رسید. وزیر امور خارجه عمان همچنین در ضیافت ناهاری که به افتخار ایشان ترتیب داده شد شرکت خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ