پوتین در کرملین ماند

يکشنبه 27 اسفند 1396
22:10
پوتین در کرملین ماند نتایج اولیه و نظرسنجی درون شعب انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه نشان می‌دهد «ولادیمیر پوتین» با کسب بیش از ۷۰% آرا بار دیگر به عنوان رئیس‌جمهور روسیه برگزیده شده است.

العالم _ اروپا

 انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۸ روسیه که روز یکشنبه برگزار شد، همانطور که نظرسنجی‌های پیش از انتخابات هم نشان می‌داد، به یک پیروزی قاطع دیگر برای «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور کنونی روسیه منجر شده است.

بر اساس اعلام کمیسیون انتخابات روسیه، نظرسنجی‌های درون شعب که نمونه‌ای کوچک از نتیجه نهایی انتخابات هستند، نشان می‌دهند که پوتین با کسب بیش از ۷۰% آرا بار دیگر در انتخابات پیروز شده و همچنان در کرملین باقی می‌ماند.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس»، نظرسنجی‌های درون تمام شعب نشان می‌دهند که پوتین در سرتاسر این کشور احتمالا حدود ۷۳.۹% از آرا را کسب کرده است. 

علاوه بر نظرسنجی‌های درون شعب، نتایج اولیه شمارش آرا هم پیروزی پوتین را تایید می‌کنند. تا لحظه نگارش این خبر ۲۱.۳۳% آرا شمارش شده‌اند که بر این اساس پوتین ۷۱.۷۹% آرا را به دست آورده است.

نزدیک‌ترین رقیب پوتین، «پاول گرودینین» نامزد حزب کمونیست است که تا این لحظه تنها ۱۵.۹% آرا را به دست آورده است. «ولادیمیر ژیرینوفسکی» نامزد ۷۱ ساله حزب لیبرال دموکرات هم با کسب ۶.۹۶% آرا در رتبه سوم قرار دارد.  پوتین در این انتخابات ۷ رقیب داشت، با این حال پیروزی امشب وی قاطع‌ترین نتیجه او در ۴ دوره‌ای است که نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری شده است.

این چهارمین بار است که پوتین به عنوان رئیس‌جمهور روسیه انتخاب می‌شود. او بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۸ رئیس‌جمهور و از ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ یعنی زمانی که دوباره در انتخابات ریاست‌جمهوری پیروز شد، نخست‌وزیر بود. در حالی که تا سال ۲۰۱۲ دوره ریاست‌جمهوری روسیه ۴ ساله بود، پارلمان این کشور این دوره را به ۶ سال افزایش داد و پوتین تا امسال در کرملین باقی ماند. با پیروزی امشب، پوتین ۶۵ ساله می‌تواند تا سال ۲۰۲۴ رئیس‌جمهور بزرگترین کشور جهان باقی بماند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد


حمله مسلحانه به کلیسا در اردن؛ ۷ کشته در پی این حادثه + فیلم


فرانسه خیابان‌ها را امنیتی کرد؛ استقرار ده‌ها هزار نیروی ارتش برای مهار اعتراضات


شهادت ۱۲ شهروند یمنی در پی حمله هوایی سعودی به صنعاء


فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن به‌دنبال تضعیف انسجام نیروهای مسلح است


روز طلایی کاروان ایران؛ دشت ۱۰۲ مدال و ایستادن روی سکوی ششم


طوفان «آستن» برق بیش از ۱۸ هزار خانه در انگلیس را قطع کرد


جهاد اسلامی: عملیات الخلیل پاسخی به جنایات اشغالگران و شهرک‌نشینان بود


ایران در هفتادمین سالگرد اساسنامه آژانس، پایان اجرای گزینشی تعهدات را خواستار شد