شرط نخستین خبرنگار باحجاب تلویزیون مصر

دوشنبه 12 تير 1391
08:56
شرط نخستین خبرنگار باحجاب تلویزیون مصر خبرنگار شبکه "نيل" مصر که در دوران "حسني مبارک" ديکتاتور مخلوع از اين شبکه جدا شده بود، تأکيد کرد که فقط با حجاب اسلامي همکاري خود را با اين شبکه از سر مي گيرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، خانم "نرمین خلیل" تأکید کرد که بازگشتش باحجاب اسلامی به شبکه خبری نیل حق او است، و در صورت مخالفت مسئولان با این امر، شکایت خود را به رئیس جمهور منتقل خواهد کرد.

نرمین خلیل پس از مطرح کردن این مسأله، دیروز بعنوان نخستین کارمند زن با حجاب اسلامی در تلویزیون مصر حاضر شد.

از سوی دیگر "ابراهیم الصیاد" رئیس اداره اخبار نیل تأکید کرد که از زمان رسیدن به این سمت پس از رفتن "عبداللطیف المناوی"، هیچگاه مانع حضور مجریان محجبه نشده است.

خانم نرمین خلیل در دوران مبارک پس از جدا شدن از شبکه "نیل" به شبکه "العالم" پیوست، و بدین ترتیب توانست با پوشیدن حجاب اسلامی، به فعالیت رسانه ای خود در مصر ادامه دهد.

"نرمین خلیل" که در جریان انقلاب 25 ژانویه، نقش فعال و مؤثری را در انعکاس رویدادهای میدان "التحریر" کانون انقلاب مردم در پایتخت مصر ایفا کرده بود، در دومین همایش بین‌المللی خبرنگاران زن جهان اسلام، از میان 180 خبرنگار بعنوان برترین خبرنگار زن جهان اسلام انتخاب شد.

 این همایش در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها در آبان ماه سال 90 در تهران برگزار شد. 

0% ...

آخرین اخبار

چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید