موج سواری مخالفان در بحران سوریه

دوشنبه 12 تير 1391
13:24
موج سواری مخالفان در بحران سوریه العالم، دمشق – يک مخالف سوري نشست برخي از گروه خاي مخالف سوريه در قاهره با اتحاديه عرب را نوعي موج سواري در بحران اين کشور براي دستيابي به منافع و دور زدن مطالبات مردم توصيف کرد.

"طارق الاحمد"روز دوشنبه در مصاحبه با شبكه العالم، نشست مخالفان سوري در مقر اتحاديه عرب در قاهره را تغيير رويكرد آنها و حامیان غربی و منطقه ای دانست و گفت: این جریان ها خواهان براندازی نظام، تجزيه سوريه و به راه انداختن جنگ داخلي هستند تا مطالبات مشروع مردمی برای تغییرات را بی اثر کنند.

این مخالف سوری افزود: برخی از کشورهای منطقه در طول تاریخ درصدد ضربه زدن به سوریه بوده اند، لذا موج اعتراض ها در سوريه را رهبري کردند و از زمان شکست راهكار نظامي تلاش می کنند تا به اصطلاح مخالفان سوري را سازماندهی کنند.

طارق الاحمد با بیان اینکه هدف این کشورها مطرح کردن مخالفانی است که از منافع آنها حمایت کنند، گفت: هدف از اين طرح ها تقسيم قدرت درسوريه و ايجاد شرایطی سیاسی مثل لبنان است، و تلاش می شود سوریه را به كشوري منفعل تبديل كنند كه قدرت تصميم گيري نداشته باشد.

 

02/07-14:32




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

افزایش شمار شهدای جنگ غزه به ۷۴ هزار و ۴۶۹ نفر


زمین‌لرزه ۳.۴ ریشتری شرق پایتخت را لرزاند


بازداشت ۱۲۰۰ معترض فرانسوی در اعتراضات روز شنبه


پهپاد عربستانی ساخت ترکیه توسط پدافند ارتش یمن سرنگون شد


صدای انفجار در پایتخت عربستان سعودی


فروپاشی نظام درمانی غزه؛ مادران و کودکان زیر سایه مرگ


امارات با عربستان برای بازگشت به جنگ یمن توافق کرد


هشدار یمن به جامعه جهانی درباره تداوم جنایات سعودی در تعز


رئیس‌جمهور لبنان: اسرائیل به توافق چارچوب پایبند نیست


یمن یک بالگرد عربستان را سرنگون کرد