دومینوی استعفا در دولت دست نشانده سعودی در یمن

چهارشنبه 1 فروردين 1397
09:32
دومینوی استعفا در دولت دست نشانده سعودی در یمن	دومین وزیر دولت عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و دست نشانده عربستان در یمن استعفا کرد.

العالم - یمن

خبرنگار شبکه خبری العالم مستقر در یمن اعلام کرد: صلاح الصیادی وزیر مشاور در دولت منصور هادی سه شنبه شب استعفا کرد.

وی افزود: الصیادی که هم اکنون در شهر ریاض پایتخت عربستان به سرمی برد، در صفحه رسمی خود در فیسبوک خبر استعفا را اعلام کرد و آن را نهایی دانست.

به گفته خبرنگار العالم، الصیادی گفت که دلایل استعفای خود را شرح خواهد داد.

استعفای الصیادی درپی استعفای عبدالعزیز جباری معاون نخست وزیر و وزیر خدمات شهری دولت عبدربه منصور هادی صورت گرفت.

الجباری در مصاحبه ای با یک شبکه داخلی فاش کرد که عبدربه منصور هادی نمی تواند به عدن بازگردد و از ائتلاف تحت فرماندهی سعودی خواست تا با احترام با او برخورد کنند.

عربستان سعودی از بیش از سه سال پیش جنگ تجاوزگارانه همه جانبه ای را با همدسی برخی کشورهای غربی علیه یمن به راه انداخته است. سعودیها از دولت دست نشانده عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن حمایت می کنند.

در طول سه سال تجاوزگری و محاصره همه جانبه زمینی و هوایی و دریایی یمن، هزاران غیرنظامی یمنی جان باخته و هزاران نفر دیگر زخمی شده اند.

بروز قحطی و گرسنگی، شیوع بیماریهای واگیر دار نظیر وبا و دیفتری، آوارگی میلیون ها نفر و انهدام ساختار زیربنایی یمن از دیگر نتایج تجاوزگری عربستان به این کشور بوده است.

6

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود