نشریه آمریکایی ادعا کرد؛

ایران سیگنال‌هایی برای مذاکره درباره یمن فرستاده است

جمعه 3 فروردين 1397
11:06
ایران سیگنال‌هایی برای مذاکره درباره یمن فرستاده است نشریه آمریکایی نشنال مدعی شده که منابع عالی‌رتبه گفته اند ایران سیگنال‌هایی برای مذاکره درباره راهکار سیاسی برای بحران یمن ارسال کرده است.

العالم ـ آمریکا

نشریه آمریکایی «نشنال» در مطبی به بررسی دیدار «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی با «جیمز متیس» وزیر دفاع ایالات متحده پرداخته و نوشته در حالی که انتظار می‌رفت گفت‌وگوهای آنها بر مسائلی مانند ایران و توانمندی‌های نظامی متمرکز باشد اما محوریت جلسه با بحث یمن بوده است.

به گزارش فارس، این نشریه اما به نقل از منابع عالی‌رتبه نوشته که اخیرا درپی دیپلماسی ارتباطی مخفی، «ایران از طریق یک طرف بین‌المللی سیگنال‌های جدیدی درباره تمایل به مذاکره برای راهکار سیاسی در یمن ارسال کرده است».

نشنال با ادعای اینکه این مسئله درپی افزایش فشارها بر ایران به خاطر نقشی که در جنگ یمن ایفا می‌کند، رخ داده و به نقل از این منابع نوشت است که این سیگنال‌ها حتی شامل «تمایل برای محدود کردن فعالیت های حوثی‌ها نیز می‌شود».

«استفن سِشه» سفیر سابق آمریکا در یمن به این نشریه گفته با اینکه متیس در دیدار با بن‌سلمان تاکید کرده که بحران یمن راهکار نظامی ندارد اما مقابله با نفوذ ایران در امور منطقه و متحد ساختن شورای همکاری خلیج فارس در دستور کار مذاکرات آنها قرار داشته است.

محمد بن سلمان، ولی‌عهد سعودی، روز پنجشنبه طی سفر به آمریکا، با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور در کاخ سفید دیدار و قراردادهای نظامی به ارزش 12.5 میلیارد دلار با واشنگتن امضا کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.