هدف قرار دادن بحرینی ها از فاصله نزدیک

پنج‌شنبه 15 تير 1391
04:26
هدف قرار دادن بحرینی ها از فاصله نزدیک سازمان ديدبان حقوق بشر درباره استفاده بيش از حد از گازاشک آور عليه شهروندان بحريني و هدف قرار دادن آنها از فاصله نزديک اظهار نگراني کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، دیدبان حقوق بشر در بیانیه ای تأکید کرد: شلیک گلوله حاوی گاز اشک آور به اشخاص از فاصله نزدیک می تواند موجب آسیب های خطرناکی شود و مسئولان بحرینی باید تحقیقات مستقلی را در این زمینه انجام دهند.

در این بیانیه همچنین از مسئولان بحرینی خواسته شده است، درباره جراحات وارد شده به "زینب الخواجه" فعال زن بحرینی هنگام متفرق کردن تظاهرات 27 ژوئن 2012 بر اثر شلیک گاز اشک آور به سوی وی، تحقیق کنند.

دیدبان حقوق بشر تأکید کرد: تصاویری که مدت کوتاهی پس از شلیک به دست آمده، نشان می دهد که الخواجه درحال لنگیدن است و از ساق پای راست او خون جاری شده.

دیدبان حقوق بشر خاطرنشان کرد: در 22 ژوئن گذشته نیز یک جوان به نام علی الموالی از فاصله چند متری از ناحیه سر هدف گلوله گاز اشک آور قرار گرفت که وی هنوز در بیمارستان السلمانیه تحت درمان قرار دارد.

در این بیانیه تأکید شده است: با توجه به اینکه دولت بحرین یکی از طرفهای بین المللی امضا کننده معاهده حقوق مدنی و سیاسی است، باید حقوق همگان را در آزادی بیان و تجمع مسالمت آمیز رعایت کند و به اصول اساسی سازمان ملل درباره استفاده از زور و سلاح گرم احترام بگذارد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

افزایش شمار شهدای جنگ غزه به ۷۴ هزار و ۴۶۹ نفر


زمین‌لرزه ۳.۴ ریشتری شرق پایتخت را لرزاند


بازداشت ۱۲۰۰ معترض فرانسوی در اعتراضات روز شنبه


پهپاد عربستانی ساخت ترکیه توسط پدافند ارتش یمن سرنگون شد


صدای انفجار در پایتخت عربستان سعودی


فروپاشی نظام درمانی غزه؛ مادران و کودکان زیر سایه مرگ


امارات با عربستان برای بازگشت به جنگ یمن توافق کرد


هشدار یمن به جامعه جهانی درباره تداوم جنایات سعودی در تعز


رئیس‌جمهور لبنان: اسرائیل به توافق چارچوب پایبند نیست


یمن یک بالگرد عربستان را سرنگون کرد