خبر فوری:

آلمان: اشغال عفرين توسط تركيه غيرقابل قبول است

شنبه 4 فروردين 1397
00:38
آلمان: اشغال عفرين توسط تركيه غيرقابل قبول است

وزیر امور خارجه آلمان تاکید کرد، کشورش اشغال همیشگی عفرین توسط نیروهای ترکیه را نخواهد پذیرفت.

العالم - اروپا

هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان که روز جمعه در کنفرانس خبری در رُم پایتخت ایتالیا سخن می گفت درباره حضور نیروهای ترکیه در منطقه عفرین در سوریه ابراز داشت  آلمان اشغال همیشگی عفرین توسط نیروهای ترکیه را نخواهد پذیرفت.

وی که به همراه آنجلینو آلفانو همتای ایتالیایی خود در کنفنرانسی خبری شرکت داشت گفت: اشغال بخشهایی از سوریه (توسط سربازان ترکیه)که در نزدیکی مرز ترکیه است مسائلی را بوجود می آورد که به حقوق بین الملل مربوط می شود.

وزیر امور خارجه آلمان گفت: آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان نظر خود را صریحا در این مورد بیان کرده است.

آنجلینو آلفانو وزیر امور خارجه ایتالیا نیز افزود: هجوم نیروهای ترکیه (به منطقه عفرین) باعث افزایش نگرانیها شده است علی الخصوص در زمینه انرژی در منطقه شرق مدیترانه که از نظر وی برای ایتالیا دارای اهمیت فوق العاده ای است.

روز جمعه خبرگزاری دولتی ترکیه اعلام کرد نظامیان ترکیه به همراه جنگجویان مخالف دولت سوریه چهار روستا واقع در جنوب شهر عفرین را به اشغال خود در آورده اند و در آنجا در حال انجام عملیات نظامی برای بیرون راندن چریکهای کُرد سوری هستند.

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو


پاسخ قاطع وزیر خارجه ایسلند به توهین نتانیاهو در سازمان ملل


عذرخواهی مالکان کشتی‌ها برای عبور غیرمجاز از تنگه هرمز


عراقچی: از شروط خود کوتاه نخواهیم آمد


با قدرت از حقوق ملت ایران و ملتهای مظلوم منطقه دفاع کردیم


هشدار به کشتی‌ها برای عبور از مسیرهای نامعتبر


مجلس اعلای اسلامی عراق: شکستن محاصره ایران، واجب است


قطع گازوئیل اروپا؛ تازه‌ترین ضربه جنگ علیه ایران بر اعتبار آمریکا


سردار شکارچی: مجرب‌ترین کشور جهان در نبرد نامتقارن هستیم


اذعان رسانه عبری به افزایش تحریم سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل