لیبرمن: اجازه تثبیت نظامی ایران در سوریه را نمی‌دهیم

يکشنبه 5 فروردين 1397
19:20
لیبرمن: اجازه تثبیت نظامی ایران در سوریه را نمی‌دهیم وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بار دیگر با تکرار ادعاهای خود علیه ایران گفته که اسرائیل اجازه نخواهد داد ایران حضور نظامی‌اش را در سوریه تثبیت کند. 

العالم ـ فلسطین اشغالی

به نوشته یدیعوت آحارونوت، «آویگدور لیبرمن»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در همایشی خاطرنشان کرده، «اسرائیل به ایران اجازه نخواهد داد حضور نظامی‌اش در سوریه را تثبیت کند. این طور نیست که در این مورد حرف بزنیم، جدی هستیم.»

لیبرمن به موضوع برنامه هسته‌ای ایران نیز پرداخته و خاطرنشان کرده، «ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد. اسرائیل مصمم است اجازه دستیابی سلاح هسته‌ای را به ایران ندهد.»

به گزارش تسنیم، ادعاهای وزیر جنگ صهیونیست‌ها در حالی مطرح شده که رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه است و تا کنون اجازه نظارت بر برنامه هسته‌ای تسلیحاتی خود را به نهادهای بین‌المللی نداده است.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه