قطر به عنوان عضو ناظر شورای اروپا پذیرفته شد

دوشنبه 6 فروردين 1397
18:47
قطر به عنوان عضو ناظر شورای اروپا پذیرفته شد «ابراهیم خلیل المهندی» نماینده قطر در شورای اروپا گفت که کشورش به عنوان عضو ناظر شورای اروپا پذیرفته شد.

العالم-آسیا

به گزارش منابع خبری قطر ، المهندی گفت که قطر نخستین کشوری عربی است که به عضویت شورای اروپا پذیرفته شده است . 

به گفته المهندی ، توافق پیوستن قطر به شورای اروپا به عنوان عضو ناظر، امروز در شهر استراسبورگ فرانسه با حضور «گابریلا باتانی» معاون دبیر کل شورای اروپا امضا می شود. 

وی تاکید کرد ؛ این توافق به قطر کمک می کند تا از تجربه و همچنین اطلاعات امنیتی طرفداران فوتبال برای برگزاری هر چه بهتر جام جهانی 2022 بهره ببرد.

مقام قطری ضمن اشاره به اهمیت پیوستن قطر به شورای اروپا ، پیش بینی کرد کشورش طی دو سال آتی عضو تاثیرگذاری در این شورا باشد.

شورای اروپا نهاد اروپایی است که وظیفه آن حمایت از همکاری میان کشورهای این منطقه و سایر کشورهای جهان در زمینه هماهنگی قوانین و حقوق بشر، تحکیم دموکراسی و همکاری فرهنگی است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد