آمریکا و عربستان از سرکوب بحرینی ها حمایت می کنند

شنبه 17 تير 1391
12:55
آمریکا و عربستان از سرکوب بحرینی ها حمایت می کنند هماهنگ كننده "ابتكار ملي براي حمايت از انقلاب بحرين" رويدادهاي اخير اين کشور را در نتيجه توطئه آمريكا، انگليس، و رژيم هاي سرکوبگر آل سعود و آل خليفه دانست.

 "محمد كاظم شهابي" در گفت وگو با شبكه العالم، با اشاره به تظاهرات دیروز بحرينی ها برای اعلام مخالفت با حمايت آمريكا و انگليس از رژیم آل خليفه، گفت: اين دو كشور بايد بدانند كه حركت برخلاف مسیر ملت ها نتايج معکوسی به دنبال خواهد داشت.

 وی افزود: حوادث اخير که نتیجه توطئه این کشورها است، فاصله ميان ملت هاي به پا خاسته علیه ظلم و ستم و رژیم هاي حامي ديكتاتورهاي حاكم بر منطقه از جمله رژیم آل خليفه را بیشتر خواهد کرد.

 شهابی اظهار داشت: اشغالگران سعودی با حمايت هاي آمريكا وارد بحرين شدند تا مردم انقلابی اين كشور را به زانو درآورند. اما ادامه انقلاب مردمی از 14 فوريه سال گذشته تاكنون بیانگر شکست این اقدام است.

 این فعال سیاسی بحرین در ادامه خاطرنشان کرد که آمريكا و انگليس در این مدت با ارسال پياپي محموله هاي سلاح ، تبلیغات سياسي و رسانه اي، آشکارا از آل خلیفه برای سرکوب مردم انقلابی بحرین حمایت کرده اند.

محمد كاظم شهابي در پایان گفت: آل خليفه با توسل به برخورد امنیتی، هر گونه تحرک در مسیر آزادي خواهی و دمكرسي را سركوب مي كند، زيرا به اشتباه باور دارد كه مي توان از طريق اين گزينه، صداي مردم را خفه کرد.

tt-6-23:47




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

فروپاشی نظام درمانی غزه؛ مادران و کودکان زیر سایه مرگ


امارات با عربستان برای بازگشت به جنگ یمن توافق کرد


هشدار یمن به جامعه جهانی درباره تداوم جنایات سعودی در تعز


رئیس‌جمهور لبنان: اسرائیل به توافق چارچوب پایبند نیست


یمن یک بالگرد عربستان را سرنگون کرد


انتشار تحقیقات اولیه درباره انفجار مقر الحشد الشعبی؛ حمله خارجی در کار نیست


سردار محبی: آینده از آن ملتی است که بزرگترین تهدیددشمن را به طنز کوچه و بازار تبدیل می‌کند


آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا؛ ۱۶ هزار نفر تخلیه شدند


اعتراف رسانه صهیونیستی: ترامپ از وادار کردن ایران به تسلیم عاجز است


ارتش پاکستان از درگیری‌های مرزی با افغانستان خبر داد + فیلم