مجوز تل آویو به شهرک نشینان برای تیراندازی به فلسطینیان

پنج‌شنبه 9 فروردين 1397
07:45
مجوز تل آویو به شهرک نشینان برای تیراندازی به فلسطینیان ارتش رژیم صهیونیستی از شهرک نشینان صهیونیست خواست روز جمعه همزمان با برگزاری تظاهرات فلسطینیان به مناسبت سالگرد «روز زمین»، برای مقابله با ورود احتمالی ساکنان غزه به فلسطین اشغالی سلاح به دست گیرند.

العالم ـ فلسطین اشغالی 

به گزارش خبرگزاری فلسطینی«معا»، فلسطینیان خود را برای راهپیمایی روز جمعه موسوم به راهپیمایی «بازگشت بزرگ» از پنج نقطه نزدیک مرز غزه با هدف بازگشت دوباره به روستاهایی که سال 1948 ناگزیر به ترک آنها شدند، آماده می کنند.
برگزار کنندگان مراسم روز زمین اعلام کرده اند که راهپیمایی شان مسالمت آمیز و غیر مسلحانه است.
عامر شریتح عضو کمیته هماهنگی راهپیمایی گفته که راهپیمایی به سمت دیوار حائل به تدریج انجام خواهد شد. 
ارتش رژیم صهیونیستی استحکامات خود را در مرز غزه تقویت و «گادی آیزنکوت» رئیس ستاد ارتش این رژیم تهدید کرده که اگر فلسطینیان به مرز نزدیک شوند و خطری به شمار آیند، سربازان به سوی آنها تیراندازی خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرده که یکصد تک تیرانداز از واحد های ارتش به ویژه واحدهای ویژه انتخاب شده اند که برای تیراندازی در برابر هرگونه خطری دارای مجوز هستند.
فلسطینیان از سال 1976 تاکنون روز 30 مارس را به عنوان روز زمین فلسطینی نامگذاری کرده و آن را گرامی می دارند.
رژیم صهیونیستی در ماه مارس سال 1976 هزاران هکتار از سرزمین های فلسطینیان را تصاحب کرد و این اقدام باعث خشم گسترده شهروندان سراسر خاک فلسطین شد.

0% ...

آخرین اخبار

پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا