با وجود تنش در روابط غرب و مسکو، رئیس جمهور فرانسه به روسیه می‌رود

پنج‌شنبه 9 فروردين 1397
11:39
با وجود تنش در روابط غرب و مسکو، رئیس جمهور فرانسه به روسیه می‌رود با وجود تنش‌های اخیر در روابط غرب و مسکو بعد از حمله شیمیایی به یک جاسوس سابق روس‌تبار در خاک انگلیس، رئیس جمهور فرانسه به روسیه سفر کرده و با مقامات روس گفت‌وگوی صریح خواهد داشت.

العالم _ اروپا

 ژان ایو لودریان وزیر خارجه فرانسه گفت با وجود تنش‌های اخیر میان اروپا و روسیه، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه به روسیه سفر خواهد کرد.

شبکه خبری آسیا به نقل از رادیو آر‌تی‌ال نوشت، لودریان روز پنج‌شنبه (امروز) گفت که باید گفت‌وگویی صریح با روسیه داشت و ماکرون ماه می به سوریه سفر می‌کند.

با وجود پایین امدن سطح روابط دیپلماتیک میان غرب و مسکو، قرار است رئیس جمهور فرانسه ماه می در نشست انجمن اقتصادی سن‌پترزبورگ شرکت کند.

بعد از آنکه یک جاسوس سابق روس‌تبار در خاک انگلیس مورد حمله شیمیایی قرار گرفت و لندن اعلام کرد روسیه مسئول این حمله است، روابط میان غرب و روسیه به شدت افول کرد و کشورهای غربی تعداد زیادی دیپلمات روس را از کشورهایشان اخراج کردند.

دو هفته پیش از این ترزا می نخست وزیر انگلیس اعلام کرد به دلیل اقدام روسیه برای استفاده از گاز اعصاب در خاک انگلیس، 23 دیپلمات روسیه را اخراج می‌کند که در راستای اتخاذ مواضع مشابه دیگر کشورهای اروپایی از جمله فرانسه برخی دیپلمات‌های روس را از خاک خود اخراج کردند. 

روسیه در مقابل  هرگونه اقدام به حمله شیمیایی در خاک انگلیس و تمامی این اتهامات را رد کرده است. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


وزیر خارجه قطر با پزشکیان دیدار کرد


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور