خبر فوری:

رئیس سابق سرویس اطلاعاتی آلمان:

گزینه نظامی علیه ایران بی‌فایده است

جمعه 10 فروردين 1397
01:50
گزینه نظامی علیه ایران بی‌فایده است رئیس سابق سرویس اطلاعاتی آلمان می‌گوید ایران با عراق و کره شمالی متفاوت است و گزینه نظامی علیه این کشور موثر نیست.

العالم-اروپا

«آگست هانینگ» رئیس پیشین سرویس اطلاعاتی آلمان در مصاحبه با یک نشریه صهیونیستی گفت توافق هسته‌ای با ایران هرچند کامل نیست، اما بهترین توافق ممکن در سال ۲۰۱۵ بوده است.

هانینگ که بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۵ رئیس سرویس اطلاعاتی آلمان بوده، به نشریه «اسرائیل هیوم» گفت: «مذاکره‌کنندگان گفته‌اند با وجود آنکه کنگره و اسرائیل به شدت منتقد این توافق بودند، اما این بهترین نتیجه‌ای بود که می‌شد در آن شرایط به دست آورد. اگر توافق را صرفا در ارتباط با تسلیحات هسته‌ای در نظر بگیریم، می‌توان آن را معامله‌ای خوب در نظر گرفت، چراکه دستیابی ایران به بمب را دستکم یک دهه به تأخیر انداخته است.»

وی افزود: «اما این توافق برنامه موشکی ایران و عملکرد این کشور در خاورمیانه، از جمله حمایت این کشور از گروه‌های ضداسرائیلی را پوشش نمی‌دهد.»

این مقام سابق اطلاعاتی آلمان با بیان اینکه باید با «حفظ فشار بر ایران» کانال گفت‌وگو با این کشور و برجام را حفظ کرد، در پاسخ به این سوال که آیا گزینه نظامی علیه ایران روی میز است، گفت: «می‌دانم که اسرائیل و دیگران طرح‌هایی برای حمله نظامی داشته‌اند، اما ایران عراق یا کره شمالی نیست. فکر می‌کنم اقدامی نظامی علیه ایران نمی‌تواند چندان موفق باشد.»

انتشار این مصاحبه و اشاره به «گزینه نظامی» یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که ارتش رژیم صهیونیستی پس از یک دهه رسما مسئولیت حمله به تأسیسات هسته‌ای سوریه در سال ۲۰۰۷ را بر عهده گرفته است. نشریه «الجریده» کویت هم در ادامه همین فضاسازی، امروز مدعی شد که دو جنگنده اسرائیلی وارد آسمان ایران شده و گشت‌زنی کرده‌اند. تحلیلگران نزدیک به کابینه اسرائیل از چندی قبل گفته بودند که باید تلاش کرد تا گزینه نظامی علیه ایران به «گزینه‌ای معتبر» و «باورپذیر» بدل شود.

فارس

 

0% ...

آخرین اخبار

انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت


تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع