مهاجم استقلال بازی با الریان را از دست داد

جمعه 10 فروردين 1397
12:23
مهاجم استقلال بازی با الریان را از دست داد مهاجم سنگالی تیم فوتبال استقلال نمی‌تواند برابر الریان قطر بازی کند.

العالم _ ایران / ورزشی

مامه تیام مهاجم سنگالی تیم استقلال که درخشش قابل توجهی در اندک زمان حضورش در این تیم داشته، در دیدار برابر العین امارات مصدوم شد و نتوانست در تمرینات شرکت کند. او پیش از تعطیلات نوروز راهی بارسلونای اسپانیا شد تا زیر نظر پزشک خود تحت مداوا قرار بگیرد. حضور مهاجم سنگالی برابر الریان قطر در هاله‌ای از ابهام بود و کادر پزشکی استقلال هم منتظر گرفتن جواب MRI تیام بود تا نظر نهایی را بدهد.

نصرالله عبداللهی سرپرست تیم فوتبال استقلال در این زمینه گفت: طبق صحبت پزشکان، تیام نمی‌تواند در بازی برابر الریان قطر حضور داشته باشد و از بازی باالهلال عربستان می‌تواند بازی کند.

سید مجید حسینی دیگر مصدوم استقلال از امروز (جمعه) در تمرینات حضور می‌یابد تا وضعیتش مشخص شود. فرشید باقری دیگر مصدوم تیم هم هنوز وضعیتش مشخص نیست.

تیام در حالی بازی با الریان را از دست داده که گفته می‌شود شاید کادر فنی تصمیم بگیرد او را در لیست 18 نفره قرار بدهد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

هشدار انصارالله یمن به تل‌آویو درباره نقض آتش‌بس لبنان


وزیر افراطی رژیم صهیونیستی خواستار انحلال تشکیلات خودگردان و الحاق کامل کرانه باختری شد


نشست اضطراری شورای امنیت درباره لبنان؛ معاون گوترش خواستار آتش بس دائمی شد


قالیباف در گفت و گو با بری: در صورت ادامه جنایت ها در لبنان گفت‌وگوها را متوقف می کنیم


هشدار اعضای شورای امنیت درباره حملات اسرائیل به لبنان: درگیری‌ها متوقف و عقب نشینی کنید


رئیس جمهور ایتالیا تداوم حملات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد


مشاور و دستیار مقام معظم رهبری: حزب الله جان فدای تمام لبنان و محور مقاومت است+فیلم


ضربات مقاومت، تل آویو را آشفته کرد| تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان برای جبران ناکامی‌های میدانی


مسکو:آمریکا نتوانست بر ایران پیروز شود و این به معنی شکست واشنگتن است


ایران اکسپو؛ ویترینی از توانمندی‌های اقتصادی و فناوری کشور + فیلم