طالب ابراهيم روز يكشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، با اشاره به رزمايش هاي چند روزه دريايي،هوايي و زميني سوريه تاكيد كرد كه تلاش براي پياده كردن سناريوي ليبي در سوريه منجر به پشيماني ناتو و ديگر مهاجمان خواهد شد.
وي رزمايش سوريه را پيامي خطاب به تركيه، آمريكا، اسرائيل، عربستان و قطر دانست و گفت: دمشق آماده دفع هر نوع حمله خارجي به خاك خود است.
ابراهيم تاكيد كرد كه اگر چنين حمله اي آغاز شود، خط پايان دخالت هاي آمريكا در خاورميانه و شايد كل جهان باشد.
مخاطب منطقه اي رزمايش سوريه تركيه است
وي گفت: مخاطب اصلي رزمايش هاي سوريه طرف هاي منطقه اي خصوصا كشور تركيه است. كشوري كه خود را قدرتمند مي داند و گمان مي كند كه مي تواند خواسته هاي خود را به ديگران تحميل كند.
كارشناس استراتژيك سوري خاطرنشان كرد: رجب طيب اردوغان نخست وزير تركيه بايد رزمايش هاي سوريه را پيامي خطاب به خود مبني بر بريدن دست هر متجاوز به خاك سوريه محسوب كند.
اشراف ارتش سوريه بر شرق درياي مديترانه

ابراهيم افزود: ارتش سوريه به علت برخورداري از تكنولوژي بسيار پيشرفته در زمينه دفاع موشكي ساحلي و دريائي قادر به اعمال ممنوعيت پرواز و كشتيراني در كل محدوده شرق درياي مديترانه است و هيچ طرفي نمي تواند خواسته هاي خود را به دولت دمشق تحميل كند.
وي گفت: پيام ديگر اين رزمايش ها خطاب به قدرت هاي استكباري، آمريكا و ناتو است. اين طرف ها مي گويند كه گزينه حمله نظامي روي ميز گذاشته شده است ولي ما به آنها مي گوييم كه اگر مي توانيد، تجربه كنيد.
ابراهيم تاكيد كرد كه سوريه آماده است و مي تواند شما را همانگونه كه در دهه هشتاد در لبنان شكست داد، اين بار نيز شكست بدهد.
عربستان و قطر طرح عنان را به شكست كشاندند
وي افزود: مهمترين پيام اين رزمايش ها همچنين خطاب به جامعه جهاني است. كوفي عنان فرستاده ويژه سازمان ملل متحد به سوريه شكست طرح خود را اعلام كرد در حالي كه ما به خوبي مي دانيم كه رژيم هاي عربستان و قطر براي تأمين منافع رژيم صهيونيستي طرح عنان را به شكست كشاندند.
ابراهيم گفت: هدف عربستان و قطر از به شكست كشاندن طرح عنان اين است تا سناريوي ليبي را در سوريه پياده كنند ولي آل سعود و آل ثاني بايد بدانند كه سوريه آماده است و مي تواند هر تجاوزي را دفع كند.
كارشناس استراتژيك سوريه گفت: ارتش سوريه برخي مواضع ترويست ها را تصرف كرده است و هم اكنون اين رزمايش ها را به مدت چند روز برگزار مي كند تا تجاوز احتمالي آمريكا، اسرائيل، تركيه ، عربستان و قطر را دفع كند و در صورت چنين حماقتي آنان را شكست داده مجبور به عقب نشيني نمايد.
Fz-8-15:43