ائتلاف یاران انقلاب 14 فوریه بحرین هشدار داد:

دام عربستان برای رییس جمهور مصر

يکشنبه 18 تير 1391
15:15
دام عربستان برای رییس جمهور مصر ائتلاف ياران انقلاب 14 فوريه بحرين به رييس جمهور مصر در خصوص دام عربستان سعودي هشدار داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، ائتلاف یاران انقلاب 14 فوريه بحرين در پی دعوت رسمی عربستان سعودی از محمد مرسي برای سفر به عربستان در چهارشنبه آینده، درباره دامي كه عربستان سعودي و آمريكا براي كشاندن مصر به درگيري داخلي سوريه تدارک دیده، هشدار داد.

این ائتلاف به مرسی هشدار داد که مسئولان سعودی احتمالا انتظاراتی را مطرح کنند که در چارچوب منافع غرب و رژیم صهیونیستی و هم پیمانان آن در منطقه است.

ائتلاف یاران انقلاب 14 فوریه تأکید کرد که ممکن است مقامات سعودی از مرسی بخواهند که مصريها را با  سفر به سوريه و همكاري با ارتش آزاد و اسلام گرايان براي براندازی بشار اسد، وارد بحران سوریه كند.

این ائتلاف خاطرنشان کرد که احتمالا عربستان از مرسي درخواست خواهد كرد هيچ گونه رابطه اي با ايران برقرار نكند، و به بهانه برنامه هسته اي ايران، از طرح امريكايي اسرائيلي براي ادامه تحميل محاصره بر اين كشور حمايت كند.

همچنین ممکن است عربستان از مرسي بخواهد که تضمین کند محاکمه دوباره مبارك مطرح نشود، و وي را به بهانه اينكه مريض است براي اجراي حكم  25 سال حبس از بيمارستان المعادي  به زندان طره منتقل نكند، و همچنين به همسر مبارك اجازه داده شود به خارج سفر كند، به ويژه براي اداي عمره و حج.

درمقابل این مطالبات عربستان هم به مصر وام هاي چندین ميليارد دلاري خواهد داد.

ائتلاف یاران انقلاب 14 فوريه بحرين بار ديگر ابراز اميدواري كرد محمد مرسي ریيس جمهور مصر از اهداف انقلاب 25 ژانويه  حمايت كند.

این ائتلاف در مقابل از مرسی خواست از حمد بن عيسي آل خليفه به دلیل اقدامات ظالمانه و خصمانه علیه مردم بحرین، حمايت نكند.

ائتلاف یاران انقلاب 14 فوریه تأکید کرد: ما از مرسي مي خواهيم در خصوص مساله فلسطين و آزادسازي فلسطين و قدس شريف و هم چنين تسلط امريكا و استكبار جهاني و صهيونيسم جهانی، مواضع مثبت و ثابت و شفافي اتخاذ كند.

این ائتلاف تأکید کرد: رژيم های حاکم بر عربستان، قطر ، امارات و رژیم استبدادی آل خليفه، سخت ترين دشمنان مردم مصر و انقلاب 25 ژانويه هستند، و با آمريكا، رژيم صهيونيستي و كشورهاي غربي ضد این انقلاب توطئه چيني كرده، و در صدد مصادره انقلاب و منحرف كردن آن بودند .



0% ...

آخرین اخبار

وقوع انفجار نزدیک فرودگاه اربیل


پزشکیان: حفظ احترام مردم در مراجعه به دستگاه‌های اجرایی الزامی است


چینی‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در کریدور ریلی ایران


پزشکیان به نیویورک می‌رود


انصارالله‌یمن: موشک‌های ما نقطه‌زن هستند


جهانشاهی: یگان‌های مرزی آماده مقابله با تهدیدات هستند


چگونه شرکت تراکتورسازی، صنعت تراکتور را با توانمندی‌های داخلی توسعه داده است؟


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا وکشورهای منطقه:خطاکنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید


۱۵۹ زندانی ایرانی از عراق به کشور منتقل شدند


بسکتبال ایران چراغ اول را روشن کرد/ برنز بازی‌های آسیایی با عبور از دیوار چین