خشم يمنيها از عربستان بدنبال ممانعت از مناسك عمره

يکشنبه 18 تير 1391
16:34
خشم يمنيها از عربستان بدنبال ممانعت از مناسك عمره مردم خشمگين يمن در اعتراض به اقدام عربستان در زمينه بستن سفارت اين كشور و محروم كردن مردم يمن از اداي مناسك عمره، به سمت منزل عبدربه منصور هادي رييس جمهور يمن تظاهرات كردند.

به گزارش يكشنبه خبرنگار شبكه خبري العالم، تظاهركنندگان خواستار فشار بر آل سعود براي بازگشايي سفارت عربستان در يمن و اجازه تشرف به زايران يمني براي زيارت خانه خدا شدند.

سفارت رياض در يمن، از زمان ربوده شدن كنسول عربستان همچنان به روي مردم يمن بسته است اين در حالي است كه چندي پيش اعلام شده بود كه اين سفارت به زودي بازگشايي خواهد شد.

به نظر مي رسد رژيم آل سعود در صدد سوء استفاده از وجود اماكن مقدس مسلمانان در اراضي عربستان به عنوان اهرم فشار سياسي عليه برخي كشورهاي مسلمان است.

بر پايه اين گزارش، بخش گردشگري مذهبي و دفاتر حج و عمره يمن ، به سبب بسته شدن سفارت عربستان سعودي و كنسولگري هاي اين كشور در يمن، متحمل زيان هاي هنگفت شده است به طوري كه ناچار شده اند هزاران كارمند و پرسنل خود را اخراج كنند.

"عبدالرحمان الاهنومي" يكي از جوانان انقلابي يمن در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: محروم كردن هزاران يمني از شركت در مناسك عمره امسال، اقدامي غير اسلامي است و علاوه بر اين خسارت هاي فراواني را به يمن وارد كرده است.

الاهنومي گفت: آل سعود با اين مساله به گونه اي برخورد مي كند كه گويي اداي فريضه عمره صرفا مساله اي گردشگري است در حالي كه يكي از مناسك و انجام فريضه مسلمانان است.

در اين ميان رسانه هاي عربستان با اعلام بسته نبودن سفارت عربستان در صنعا ، همه را غافلگير و شگفت زده كردند تا جايي كه حتي دولت يمن هم در واكنش به اين مساله سكوت اختيار كرد.

از سوي ديگر شماري از سياستمداران ، اقدام بي سابقه رژيم سعودي در بستن سفارت خود در يمن را توجيه كردند و علت اين اقدام را تظاهرات خشمگينانه انقلابيوني دانستند كه آن ها را " شورشي و آشوبگر " توصيف كردند، تظاهراتي كه در اعتراض به دخالت هاي آل سعود در يمن برگزار شده بود.

"اشراق الماخذي" يكي از رهبران انقلابيون در ميدان التغيير به خبرنگار شبكه خبري العالم گفت: توهين بزرگي از سوي عربستان به ما شده و اينگونه برخوردهاي توهين آميز همچنان ادامه دارد.

الماخذي افزود: مسوولان سعودي مي گويند سفارت عربستان به سبب تظاهرات جوانان ميدان التغيير بسته شده است در حالي كه اعتراض به شيوه هاي برخورد نامناسب عربستان با ملت يمن حق ماست.

وي گفت: من يكي از شركت كنندگان در اين تظاهرات بودم كه در اعتراض به شيوه برخورد آل سعود با اتباع يمن در عربستان تظاهرات كرده بوديم.

شهروندان يمني مي گويند ايجاد موانع امنيتي در مقابل سفارت عربستان و بازرسي بدني افراد و جلوگيري از عبور و مرور خودروها به سفارت ، نوعي مجازات از سوي آل سعود ضد مردم يمن به شمار مي رود كه مجازات محروم كردن مردم يمن از اداي مناسك عمره نيز بر آن افزوده شده است.

گفتني است كه تظاهرات معترضان به بسته بودن سفارت عربستان در صنعا با راهپيمايي هاي ديگري همراه شد كه به سمت منزل و دفتر عبدربه منصور هادي رييس جمهور توافقي يمن راهي شدند.

تظاهر كنندگان ، اتخاذ موضعي روشن و مشخص براي مجبور كردن رژيم آل سعود به بازگشايي سفارت و پذيرش زايران عمره را خواستار شدند.
8 - 12:08

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه