در دیدار خرازی و سروزیر ایالت سند پاکستان صورت گرفت؛

رایزنی درباره رفع موانع بانکی بین ایران و پاکستان

جمعه 10 فروردين 1397
17:55
رایزنی درباره رفع موانع بانکی بین ایران و پاکستان در دیدار رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با سروزیر ایالت سند درباره رفع موانع بانکی بین ایران و پاکستان گفتگو شد و خرازی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات برای معرفی یک بانک پاکستانی به منظور تسهیل تبادلات بانکی بین ٢ کشوربه نتیجه برسد.

العالم _ ایران / سیاسی

 سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان که در پاکستان به سر می برد در کراچی با سید مراد علیشاه سروزیر ایالت سند ملاقات و گفتگو کرد.

در این ملاقات دو طرف در رابطه با همکاری های دوجانبه بویژه در ایالت سند تبادل نظر کردند.

سروزیر ایالت سند ضمن اشاره به قرارداد دو کشور در زمینه انتقال گاز به پاکستان ابراز امیدواری کرد که هر چه سریعتر این قرارداد به انجام برسد، زیرا منافع مردم پاکستان را تامین می کند.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان نیز آمادگی شرکت های توسعه ای ایران برای مشارکت در پروژه های ایالت سند را اعلام کرد و در پاسخ مراد علیشاه ضمن استقبال از این موضوع، اظهار داشت که شرکت های ایرانی با شرکت های پاکستانی پروژه هایی را بطور مشترک انجام دهند.

در این ملاقات دو طرف همچنین در رابطه با برداشتن موانع بانکی بین دو کشور گفتگو کردند و خرازی نیز ابراز امیدواری کرد که مذاکرات دو کشور در زمینه معرفی یک بانک پاکستانی جهت تسهیل تبادلات بانکی بین دو کشور به نتیجه برسد.

وی تاکید کرد که در صورت فراهم شدن چنین تسهیلاتی، سطح همکاری های اقتصادی دو کشور می تواند افزایش یابد.

0% ...

آخرین اخبار

لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است