نيرنگ آل خليفه،بدنام كردن مدافعان حقوق بشر

سه شنبه 20 تير 1391
14:07
نيرنگ آل خليفه،بدنام كردن مدافعان حقوق بشر منامه(العالم)- عضو انجمن دفاع از حقوق بشر بحرين از سياست مخدوش كردن وجهه مدافعان حقوق بشر در اين كشور توسط رژيم آل خليفه و نيرنگ اين رژيم در اين خصوص انتقاد كرد.

فلاح ربيع سه شنبه شب به شبكه خبري العالم گفت: هدف قرار دادن فعالان حقوق بشر، سازمان هاي جامعه مدني و جمعيت هاي سياسي از سوي رژيم منامه در چارچوب سياست مخدوش كردن وجهه مدافعان حقوق بشر صورت مي گيرد.
     
ربيع ادامه داد: در چارچوب اين سياست، اتهام هاي واهي و كينه توزانه به فعالان حقوق بشر و خانواده هايشان وارد و بسياري از آنان فقط چند ساعت پس از صدور حكم دستگير شدند كه در بحرين دستگيري به اين شيوه مرسوم نبوده است. 

وي تصريح كرد: حتي شريف بسيوني رييس كميته حقيقت ياب بحرين، در گزارش خود نوشت كه در قانون مجازات ها در بحرين، موادي به منظور ضربه زدن هر چه بيشتر به مخالفان سياسي اضافه شده است امري كه براي نبيل رجب رييس مركز حقوق بشر بحرين، به وقوع پيوست و به پرداخت جريمه، زندان و ديگر موارد محكوم شد.
    
ربيع تصريح كرد: اين كه رژيم، نبيل را به توهين به گروهي از مردم بحرين متهم كرد، اتهامي نادرست است چون وي فقط از افراد قانونشكن مانند يك سرهنگ بازنشسته و گروهش انتقاد كرد كه مردم و اموال آنان را مورد حمله قرار دادند.
    
عضو انجمن دفاع از حقوق بشر بحرين افزود: چرا جاسم السعيدي نماينده مجلس و از طرفداران رژيم بحرين بازخواست نمي شود كه از تريبون نماز جمعه به شيعيان توهين كرد در حالي كه حتي برخي از وي شكايت كردند و بر اساس قانون، توهين به طوايف و مذاهب جرم است.
    
ربيع همچنين از تلويزيون بحرين به خاطر شكستن حرمت و ريختن آبروي مخالفان و از وزير دادگستري به خاطر واردكردن اتهام بي اساس به پزشكان بحريني و توصيف آنان به خائنان و اشغالگران انتقاد كرد.
Mn  14:39   10

0% ...

آخرین اخبار

۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند