اردوغان: برای ثبات و امنیت سوریه با ایران و روسیه همکاری می کنیم

سه شنبه 14 فروردين 1397
22:27
اردوغان: برای ثبات و امنیت سوریه با ایران و روسیه همکاری می کنیم
رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه گفت: برای ثبات و امنیت سوریه با ایران و روسیه همکاری می کنیم و به تلاش ها در این زمینه ادامه می دهیم.

العالم - ترکیه

اردوغان شامگاه روز سه شنبه در نشست خبری مشترک با ولادیمیر پوتین همتای روس خود در مجتمع ریاست جمهوری در آنکارا افزود: فردا با همتای ایرانی خود در نشست سه جانبه درباره موضوع سوریه و روند اجرای توافقنامه آستانه تبادل نظر خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: با تفاهم حاصل شده در گفت و گوهای آستانه، کمک بزرگی به جلوگیری از قربانی شدن بیشتر غیرنظامیان کردیم.

وی تاکید کرد: نباید آینده سوریه را به دست داعش و سایر گروه های تروریستی بسپاریم.

اردوغان همچنین با اشاره به افزایش 32 درصدی حجم تجارت ترکیه با روسیه در سال گذشته میلادی، حجم تجارت دو کشور را فراتر از 22 میلیارد دلار اعلام کرد.
وی بیان کرد: سال گذشته همچنین چهار میلیون و 700 هزار گردشگر روس به ترکیه سفر کردند و به این ترتیب، شهروندان روسیه مقام نخست گردشگران خارجی ترکیه را به خود اختصاص دادند و انتظار می رود در سال جاری این رقم به 6 میلیون گردشگر برسد.

ریس جمهوری ترکیه اضافه کرد: روابط ما با روسیه به سطحی رسیده است که خواستار آن بودیم.

پوتین در این دیدار گفت: راهکارهای فعالیت مشترک با ترکیه را مشخص نمودیم

به گزارش ایرنا، امروز هفتمین دور نشست شورای عالی همکاری های ترکیه و روسیه به ریاست رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه و ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه و با حضور وزرای دو طرف برگزار شد.

پیش از این نشست نیز عملیات اجرایی نخستین نیروگاه هسته ای ترکیه با مشارکت روسیه به ظرفیت 4800 مگاوات و با سرمایه گذاری 20 میلیارد دلاری و با حضور دو رییس جمهوری آغاز شد.

ولادیمیر پوتین برای شرکت در دومین دور نشست سران سه کشور ایران و روسیه و ترکیه که قرار است فردا با حضور روسای جمهوری سه کشور در آنکارا برگزار شود، به ترکیه سفر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم