به بهانه ارتباط با ایران؛

آمریکا یک شرکت نروژی را 2 میلیون دلار جریمه کرد

چهارشنبه 15 فروردين 1397
19:09
آمریکا یک شرکت نروژی را 2 میلیون دلار جریمه کرد طبق اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا، به دنبال اتهام‌زنی به یک سازمان غیرانتفاعی نروژی درباره ارتباط با ایران، این سازمان بیش از دو میلیون دلار جریمه پرداخت می‌کند.

العالم ـ آمریکا

در ادامه فشارهای ضد ایرانی دولت آمریکا، وزارت خزانه‌داری این کشور از جریمه 2.025 میلیون دلاری یک سازمان غیرانتفاعی نروژی خبر داده است.

سازمان غیرانتفاعی موسوم به «کمکِ مردم نروژ» (The Norwegian People's Aid) تازه‌ترین هدف فشارهای ضد ایرانی دولت آمریکا قرار گرفته و مجبور به پرداخت جریمه بیش از دو میلیون دلاری شده است.

این نهاد، یک سازمان غیرانتفاعی است که دفتر مرکزی آن در شهر اسلو قرار دارد.

این سازمان که در سال 1939 تاسیس شده، در پروژه‌های امدادی و کمک‌رسانی برای بازسازی مناطق جنگ زده فعالیت دارد و از جمله اقداماتش، مین روبی در بیش از 16 کشور بوده و در زمینه «کارزار بین‌المللی برای ممنوعیت مین‌ها»، نقش اساسی ایفا کرده است.

طبق گزارش خبرگزاری یونایتدپرس اینترنشنال (UPI)، وزارت خزانه‌داری آمریکا از توافق با این سازمان برای فیصله یافتن اتهام ارتباطش با سازمان‌های مرتبط با ایران و گروه‌های تروریستی خبر داد.

آمریکایی‌ها این سازمان نروژی را متهم کرده بودند با محل بخشی از کمک‌های مالی آمریکا به این سازمان در سال‌های 2012 تا 2016، از ایران، حماس و برخی دیگر از گروه‌های فلسطینی که همگی در «لیست حامیان تروریسم» آمریکا قرار دارند، حمایت کرده است.

بنا بر این گزارش، این سازمان برای دریافت کمک‌های تازه مالی آمریکا، فُرم‌هایی را امضا و تاکید کرده که با گروه‌ها و سازمان‌هایی که در لیست تروریستی آمریکا هستند، کمک ارائه نخواهد کرد.

علاوه بر این، این سازمان نروژی اتهام‌های قبلی آمریکا را پذیرفته و بابت همین موضوع، 2.025 میلیون دلار جریمه پرداخت خواهد کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا این سازمان را متهم کرده بود که در انجام برخی از بخش‌های یک پروژه مین روبی در ایران، با ارتش این کشور همکاری کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عقب‌نشینی ناوهای آمریکایی از خط محاصره؛ ناوهای زنگ‌زده دیگر جرأت نزدیک شدن ندارند


تاسیسات حیاتی عربستان زیر آتش موشک‌های بالستیک یمن


پزشکیان عصر امروز به مسکو می‌رود/ سخنرانی در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز


عراقچی: امنیت انرژی جهان در گرو همکاری ایران و روسیه است


بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند