ترس انگلیس از موشک های کره شمالی

پنج‌شنبه 16 فروردين 1397
11:26
ترس انگلیس از موشک های کره شمالی نمایندگان پارلمان انگلیس هشدار دادند که کره شمالی به زودی به موشک‌هایی با قابلیت رسیدن به خاک بریتانیا دست پیدا خواهد کرد.

العالم-اروپا

 نمایندگان پارلمان انگلیس هشدار دادند که کره شمالی به زودی موشک‌هایی با قابلیت رسیدن به خاک انگلستان خواهد داشت.

شبکه «اسکای» گزارش کرد، نمایندگان پارلمان انگلیس تأکید کرده‌اند که اگر حمله‌ای آغاز شود، موشک‌های کره شمالی قادرند کلاهک‌های هسته‌ای حمل کنند و این در حالی است که انگلیس تنها سامانه دفاعی محدودی دارد.

طبق گزارش کمیته منتخب دفاعی مجلس عوام انگلیس، کره شمالی قطعاً ظرف 6 تا 18 ماه آینده موشک هایی با قابلیت رسیدن به خاک انگلیس خواهد داشت.

در این گزارش آمده است: «فرضیه منطقی است که کره شمالی می‌تواند با موشک بالستیکی که قادر به حمل کلاهک‌های هسته‌‌ای است به انگلیس برسد».

این گزارش ادامه می‌دهد: «در هر صورت، اگر این کشور برنامه (موشکی) خود را با سرعت پیشرفت فعلی ادامه دهد، قطعاً ظرف 6 تا 18 ماه آینده به چنین قابلیتی دست پیدا می‌کند».

این نمایندگان پارلمان انگلیس تأکید کردند: «اگر کره شمالی تصمیم به پرتاب یک موشک به سمت انگلیس بگیرد، انگلیس قابلیت دفاع موشک بالستیک انگلیس محدود است».

این کمیته پارلمانی انگلیس توضیح داد که کره شمالی هنوز نشان نداده است که می‌تواند موشک‌های بالستیک بین‌قاره‌ای را با کلاهک‌های هسته‌ای تجهیز کند اما در دوسال گذشته «پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه برنامه تسلیحاتی اش داشته است».

این گزارش می‌افزاید، حمله هسته‌ای کره شمالی با توجه تمرکز این کشور بر تهدید آمریکا، «بسیار بعید» است.

کمیته مذکور هشدار داد که احتمال حمله سایبری کره شمالی به انگلیس بسیار امکانپذیرتر است.

 

0% ...

آخرین اخبار

شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد