حمله خمپاره ای تروریست ها به دمشق 6 کشته به جا گذاشت

شنبه 18 فروردين 1397
19:48
حمله خمپاره ای تروریست ها به دمشق 6 کشته به جا گذاشت حمله خمپاره ای گروه تروریستی 'جیش الاسلام' به دمشق پایتخت سوریه 6 کشته و 30 زخمی به جا گذاشت و اطراف دفتر اتحادیه رادیو و تلویزیون اسلامی در این شهر نیز هدف قرار گرفت.

العالم - سوریه

گروه تروریستی جیش الاسلام پس از برهم زدن توافق خروج از شهر 'دوما'، محله های مسکونی پایتخت سوریه را با موشک و خمپاره همچنان هدف قرار می دهد.

شلیک تعدادی خمپاره و موشک توسط گروه تروریستی جیش الاسلام به منطقه 'المزه 86 '، میدان 'امویین' و خیابان های دمشق، موجب کشته شدن 6 نفر و زخمی شدن 30 شهروند سوری شد.

گلوله یکی از خمپاره های شلیک شده توسط تروریست های تکفیری به اطراف دفتر اتحادیه رادیو و تلویزیون اسلامی در دمشق اصابت کرد که به شکسته شدن شیشه های این ساختمان منجر شد.

این جنایت تروریست های تکفیری، خسارت فراوانی به خودرو ها و خانه های شهروندان در دمشق وارد کرد.

خروج نیروهای جیش الاسلام از دوما در حومه دمشق از پنجشنبه گذشته به دلیل اختلاف های داخلی تروریست ها متوقف شده بود و آن ها از روز گذشته (جمعه) محله های مسکونی پایتخت سوریه را هدف موشک و خمپاره قرار دادند. 

حملات خمپاره ای به شهر دمشق از سوی تروریست های جیش الاسلام همچنان ادامه دارد که از روز گذشته تاکنون هشت کشته و 45 مجروح برجای گذاشته است. 

پیش از این، سه گروه از تروریست ها به همراه خانواده هایشان، شهر دوما را به مقصد شهر 'جرابلس' در استان 'حلب' ترک کرده بودند. 

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام