توهین زشت ترامپ به رئیس‌جمهور سوریه

يکشنبه 19 فروردين 1397
18:04
توهین زشت ترامپ به رئیس‌جمهور سوریه دونالد ترامپ با اشاره به حمله شیمیایی در دوما، ضمن توهین به رئیس جمهور سوریه مدعی شد روسیه و ایران بهای سنگینی را برای حمایت از بشار اسد خواهند پرداخت.

العالم - آمریکا

در ادامه اظهارنظرها درباره حمله شیمیایی در دوما، رئیس‌جمهور آمریکا با اتهام‌زنی به دولت سوریه، توهین زشتی به رئیس‌جمهور این کشور کرد.

در حالی که دبیرکل سازمان ملل در واکنش به گزارش‌های خبری درباره حمله شیمیایی در «دوما» و اتهام‌زنی‌های مخالفان دولت سوریه به دمشق در این باره اعلام کرده که قادر به تایید این گزارش‌ها نیست، رئیس‌جمهور آمریکا دولت سوریه را عامل این حمله خواند.

پس از هشدار اخیر روسیه درباره قصد تروریست‌ها برای حمله شیمیایی به دوما در غوطه شرقی، بامداد امروز (یکشنبه) این اتفاق رخ داد.

بنا بر اعلام گزارش‌های رسانه‌ای، تا کنون 150 غیرنظامی کشته و صدها غیرنظامی دیگر در این حمله شیمیایی مجروح شده‌اند.

دونالد ترامپ امروز یکشنبه در توئیتر، حمله شیمیایی در دوما را به دولت سوریه و شخص رئیس‌جمهور این کشور نسبت داد و در توهینی زشت او را «حیوان» خطاب کرد.

بنا بر ادعای او، این حمله شیمیایی در منطقه‌ای انجام شد که در محاصره ارتش سوریه قرار داشت.

رئیس‌جمهور آمریکا در توئیتر، ولادیمیر پوتین، روسیه و ایران را تهدید کرده که بهای سنگینی را برای حمایت از بشار اسد خواهند پرداخت.

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد